בלוג קולינריה

פחזניות או לא להיות!

כשבאים לאפות, לא די בכישרון מולד ואהבה אינסופית למטבח,
חשוב הוא הידע, ההכוונה הנכונה וההדרכה המקצועית,
בלעדיהן התהליך יהיה ארוך, מסורבל ולפעמים מייאש.
והתוצרים? לא תמיד יהיו סמל ומופת…

קרא עוד »

בואי מוכנה להזמנות לאירועי הרמת כוסית

30 יום קודם לחג דורשים בהלכות החג. אחד האירועים הנפוצים שמקיימים לפני החגים הוא הרמת כוסית בחברות וארגונים, ולשם כך הם מזמינים כיבוד. הטרנד הנוכחי הוא מנות פינגר פוד קטנות, וקונדיטוריות חכמות מתכוננות כבר מעכשיו עם הכנת הפינגר פוד.

קרא עוד »

סדנת מקצועית למאפי בוקר

מחיר: 680 ש"ח

סדנת בישול מטבח צרפתי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מטבח אסייתי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מארזי קינוחים

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מטבח איטלקי

מחיר: 420 ש"ח