fbpx

בלוג קולינריה

פחזניות או לא להיות!

כשבאים לאפות, לא די בכישרון מולד ואהבה אינסופית למטבח,
חשוב הוא הידע, ההכוונה הנכונה וההדרכה המקצועית,
בלעדיהן התהליך יהיה ארוך, מסורבל ולפעמים מייאש.
והתוצרים? לא תמיד יהיו סמל ומופת…

קרא עוד »

בואי מוכנה להזמנות לאירועי הרמת כוסית

30 יום קודם לחג דורשים בהלכות החג. אחד האירועים הנפוצים שמקיימים לפני החגים הוא הרמת כוסית בחברות וארגונים, ולשם כך הם מזמינים כיבוד. הטרנד הנוכחי הוא מנות פינגר פוד קטנות, וקונדיטוריות חכמות מתכוננות כבר מעכשיו עם הכנת הפינגר פוד.

קרא עוד »
עיצוב פירות מרהיב למגשי אירועים: סידור אומנותי של מלון מגולף, תותים מעוצבים ופרחי פירות טרופיים בעיצוב מקצועי בכשרות מהדרין - קורס הקולינריום

8 דרכים מפתיעות לשמר עיצובי פירות

מחפשת מקצוע יצירתי ומכניס בסביבה כשרה למהדרין? קורס עיצוב פירות מקצועי בקולינריום מציע הכשרה מקיפה המותאמת במיוחד לנשים דתיות וחרדיות. במאמר זה תגלי את הסודות המקצועיים של עיצוב וחיתוך פירות, מטכניקות שימור מתקדמות ועד להזדמנויות העסקיות הייחודיות בתחום. למדי איך בוגרות הקורס שלנו הפכו תחביב למקצוע מבוקש ורווחי!

קרא עוד »

סדנת מקצועית למאפי בוקר

מחיר: 680 ש"ח

סדנת בישול מטבח צרפתי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מטבח אסייתי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מארזי קינוחים

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מטבח איטלקי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת חלות ולחמים לזוגות

מחיר: 880 ש"ח