פחזניות או לא להיות!
כשבאים לאפות, לא די בכישרון מולד ואהבה אינסופית למטבח,
חשוב הוא הידע, ההכוונה הנכונה וההדרכה המקצועית,
בלעדיהן התהליך יהיה ארוך, מסורבל ולפעמים מייאש.
והתוצרים? לא תמיד יהיו סמל ומופת…
מתכונים סודיים לפסח כשר טעים ושמח! 🍷 🍷 🍷 🍷
חג הפסח ממש כאן…!
קרוב לוודאי שאת כבר אחרי מרתון נקיונות קשוח, מה שלא יהיה, יש כמה מתכוני בייסיק שאת חייבת במטבח הפסחי!
מתכונים שיסגרו לך פינות יקרות ויארגנו לך את הארוחות!
המדריך לפירות הקיץ
ל"ג בעומר, מלבד מנהגיו וסגולותיו הנעלים. בעינינו תמיד מבשר גם את הופעתם של פירות הקיץ הנהדרים והעסיסיים.
הסודות שלפני ההגשה: טיפים להצלחת מאכלי הגבינה בשבועות
כולנו משקיעים בארוחות החלביות לחג השבועות, אבל כדי שהם יהיו מושלמים, חשוב לדעת כיצד להכין אותם להגשה בצורה הנכונה.
קרם חמאה – השיטה החדשנית לציפוי עוגות
קרם חמאה הוא המרכיב שמקנה לעוגות ולקינוחים את המראה המרהיב והטעם העשיר. בין אם מדובר בעוגת יום הולדת או בקינוח ייחודי, קרם חמאה נותן יציבות וגמישות בעבודת הקישוט
בואי מוכנה להזמנות לאירועי הרמת כוסית
30 יום קודם לחג דורשים בהלכות החג. אחד האירועים הנפוצים שמקיימים לפני החגים הוא הרמת כוסית בחברות וארגונים, ולשם כך הם מזמינים כיבוד. הטרנד הנוכחי הוא מנות פינגר פוד קטנות, וקונדיטוריות חכמות מתכוננות כבר מעכשיו עם הכנת הפינגר פוד.
איך לצלחת נכון את הקינוחים שלנו
בואו ללמוד איך להגיש בצורה שמדהימה את כולם – לא רק בטעם, אלא גם במראה
קינוחים שלא נמסים בדרך ? אפשרי
קיבלנו הרבה תגובות ושאלות למייל על קורס הפירות ששלחנו שלשום,
וגם מצטרפות חדשות לקורס שהולכות לעשות הרבה כיף וכסף. חגית, הודיה, מיכל דבורה ומרגלית, ברוכות הבאות !
10 דרכים מפתיעות לשמר עיצובי פירות
קיבלנו הרבה תגובות ושאלות למייל על קורס הפירות ששלחנו שלשום,
וגם מצטרפות חדשות לקורס שהולכות לעשות הרבה כיף וכסף. חגית, הודיה, מיכל דבורה ומרגלית, ברוכות הבאות !