fbpx

פחזניות או לא להיות!

כשבאים לאפות, לא די בכישרון מולד ואהבה אינסופית למטבח, חשוב הוא הידע, ההכוונה הנכונה וההדרכה המקצועית, בלעדיהן התהליך יהיה ארוך, מסורבל ולפעמים מייאש. והתוצרים? לא תמיד יהיו סמל ומופת...
ניקח לדוגמא את אחד הקינוחים האהובים כל כך, הפחזניות. קינוח ביס אלגנטי, 
שתמיד נראה קלאסי ומרשים. קינוח שניתן להכין באינסוף טעמים וסגנונות. 
כמו הרבה קינוחים או מאפים אחרים הכנה של פחזניות היא לא דבר קשה, 
אבל דווקא בקינוח הזה יש המון פרטים ודקויות קטנות, שאם לא מקפידים עליהן, 
אפשר ליפול (תרתי משמע) ובמקום לקבל פחזנית תפוחה, פריכה ואוורירית, 
מסיימים עם פיתה שטוחה, לחה וחסרת צורה.
יש המון הנחיות שונות ומגוונות במתכונים שונים לאפיית פחזניות, החל מחימום התנור לחום גבוה, הנמכה שלו במהלך האפייה, פתיחת דלת התנור בשלב מסוים, צינון ועוד ועוד. 
 
אבל ההנחיות החשובות לפחזניות מרשימות שלא קורסות הן: 
1. הקפידי על כמות ביצים מדוייקת ונכונה. (מתכון איכותי וטוב)
2. אל תפתחי תנור עד שהפחזניות יציבות לחלוטין.
 
איך תדעי שזה כבר קורה? כדאי להציץ מידי פעם בדלת התנור (מבלי לפתוח), כשהפחזניות תפוחות מאוד, זהובות ונראות יציבות ניתן לפתוח את הדלת. בכל מקרה, אל תעשי את זה לפני שחלפו 25 דקות מתחילת האפייה, ואם את יודעת שהתנור שלך חלש יחסית, חכי אפילו עוד 5 דקות נוספות. צבע של פחזנית מוכנה הוא צבע חום עמוק, ולא חום בהיר או חיוור.
אגב, טיפ מקצועי נוסף מבית הקולינריום:
אחרי שהוצאת את הפחזניות מהתנור, תני להן להתקרר מעט, ובנתיים כשהן עדיין חמימות, 
עשי בהן חור קטנטן והשעיני אותן כשהן נטויות הצידה כדי שישארו תפוחות.

אם הכל נעשה ונאפה כמו שצריך הפחזניות ישמרו על צורתן העגולה והיפה ולא יתמוטטו. לאחר צינון אפשר למלא בכל מה שאוהבים. 
 
בקורס קונדיטוריה בוטיק לנערות, תלמדי בין מאות הטיפים השווים, 
גם את הדרך המקצועית לאפיית פחזניות ראווה, יפהיפיות היישר לתצוגה 
ובעלות טעם עשיר, אנין ומיוחד, עם כל המילויים מרגשים כמובן.
מה עוד נלמד בקורס קונדיטוריה בוטיק לנערות?
בקורס 8 שיעורים עמוסים בידע קולינרי.
כל מפגש בן 4 שעות מלאות תוכן מקצועי.
 
שיעור 1 //  פטיפורים ויציקות שוקולד מרגשות.
שיעור 2 //  קינוחי כוסות ומוסים מטורפים.
שיעור 3 //  פרלינים וטמפרור שוקולד של מקצועניות.
שיעור 4 //  מקרונים כמו של הקונדיטוריות המפורסמות.
שיעור 5 //  טארטים מודרניים מושלמים. 
שיעור 6 //  קינוחי ראווה פשוט הצגה.
שיעור 7 //  בצק רבוך מודרני.
שיעור 8 //  עוגת זילוף מעוצבת.
האם זה לא מוקדם מדי בשבילה? 
לא, זה בדיוק הגיל שיש להן את החוש ללמוד, 
את הפנאי לעסוק בזה, את הרצון והיכולת ללמוד דברים חדשים.
האם זה לא מורכב או פשוט מדי בשבילה? 
'קורס קונדיטוריה בוטיק לנערות' הוא פתרון ייחודי הנותן מענה מושלם
לצעירות חובבות האפיה הרוצות לממש את הכישורים ולהגיע רחוק.
בקורס, לימוד מקיף מהשלבים הבסיסיים והתאמה של הקורס לחסרות ידע קודם
ועד לרמת תוצרים גבוהה, עדכנית ומעוררת התפעלות.
מצד אחד למידה מאתגרת ברמה מקצועית גבוהה, 
ומצד שני דגש על הכוונה מותאמת גיל ומעצימה.
 
קורס קונדיטוריה בוטיק לנערות הוא
כרטיס הכניסה לעולם הקונדיטוריה המקצועי.

להגשים חלום קולינרי

כאן תהפכי את האהבה שלך לבישול ואפייה למקצוע משתלם ומרשים ! הצטרפי אלינו היום והתחילי לבנות את העתיד שלך בקולינריה העולמית....
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
אינסטגרם

סדנת פחזניות ובצק רבוך

מחיר: 420 ש"ח

סדנת הכנת קינוחי בוטיק לחגים- ערב השקה

מחיר: 79 ש"ח

סדנת מאפי בוקר


מחיר: 420 ש"ח

סדנת מארזי קינוחים לראש השנה

מחיר: 490 ש"ח

סדנת בישול מטבח צרפתי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מטבח אסייתי

מחיר: 420 ש"ח