קורס קייטרינג ואירוח חלבי
בקורס ללימודי קייטרינג אירוח חלבי ופינגר פוד תגלו את הסודות של עולם הקולינריה המפנקת. נעסוק בהכנת מנות חלביים יצירתיות ופינגר פוד מרהיב, שיגרמו לאורחים שלכם להתמוגג בכל ביס.
כל שיעור יכלול תרגול מעשי, שבו תלמדו טכניקות מתקדמות ושילובי טעמים ייחודיים, כדי להפוך כל אירוע לחוויה בלתי נשכחת. בקורס זה תפתחו מיומנויות חדשות, תגלו יצירתיות ותלמדו איך להפוך את התשוקה שלכם לקולינריה לעסק מצליח.
אם אתם חולמים על מסלול מקצועי בתחום הקייטרינג, הצטרפו אלינו ותחוו חוויה קולינרית מעשירה שתכין אתכם לקריירה מתגמלת ומספקת!
סינר איכותי
ומשקל אוכל
איכותי מתנה
בונוסים בשווי
3850 ₪
לפירוט הערכה פנו ליועצות הלימודים
סך מפגשים
והשעות
12 מפגשים
בין השעות 18:00 עד 22:00
(72 שעות אקדמיות)
מנחות הקורס
שף מרילין איילון, שף רחלי אוחנה
מה תלמדו בקורס
שיעור 01
פינגר פוד 1
תתחילו את המסע עם מיני המבורגר טבעוני עסיסי שיהפוך כל ביס לחוויה. תכינו סלסלות פילו פריכות, רול מחציל ממולא בגבינות עשירות ופשטידה אישית עם זילוף גבינת שמנת מעל, שתשאיר את האורחים שלכם מרותקים.
שיעור 02
פינגר פוד 2
בואו להכיר את הסירות גבינה המפתיעות, המיני פריקסה המפנקים, וטורטיות גבינות מטוגנות שמוסיפות טוויסט מעניין. בנוסף, תכינו טאקו ממולא בסלט וירקות מוקפצים, שישדרגו כל אירוע.
שיעור 03
פינגר פוד 3
כדורי קדאיף ממולא גבינות יגרמו לכל אורח להרגיש כמו באירוע שף. תכינו מיני קישים, אנטי פסטי מפורק בכוס לשירות נוח, שיפודי סלמון ומיני פיתות ממולאות ומטוגנות, שיהפכו כל טבלה לחגיגה של טעמים.
שיעור 04
כריכונים
בואו ליצור קראוסון ממולא שיצרף את האורחים לעולם של טעמים מתוקים, מיני פחזניות ממולאות שירגשו וכריכים חתוכים בצורה יפה, שלא תשאיר אף אחד אדיש.
שיעור 05
בר סלטים
תלמדו להכין סלטים רעננים וחדשניים, שילוו את כל המנות הראשיות ויביאו צבעוניות ובריאות לכל אירוע.
שיעור 06
קינוחים ועוגות לצד הקפה
לא ניתן לסיים אירוע בלי מתוק! הכינו חיתוכיות גבינה יציבות, חיתוכיות בראוניז שוקולד, סופלה לוטוס וחיתוכיות לימון ומרנג. כל קינוח יהיה סיום מתוק ומרשים.
שיעור 07
מיני מאפים
תהפכו למומחים עם פוקאצ'ינות רכות, בייגלס אמריקאיים, פרצלס ושבלולי שום וגבינות, שיהפכו את המפגש לטעים יותר.
שיעור 08
מנות מיוחדות
פסטו ברטבים מיוחדים, שקשוקה הבית, לזניה ופולנטה - כל אחת מהמנות הללו תוסיף נופך מיוחד לכל אירוע, ותשאיר את האורחים שלכם מתלהבים.
שיעור 09
מגשי ירקות ופרי
תלמדו כיצד להכין מגשי ירקות עם גבינות, מגשי פירות וחיתוכי פירות מפורקים בכוסות, שיבטיחו שכל אורח יוכל ליהנות ממשהו טעים ובריא.
שיעור 10
צילום מזון
בעידן הדיגיטלי, צילום איכותי הוא כלי חיוני להצלחה עסקית. בשיעור תלמדי איך לצלם את היצירות בצורה המקצועית והמרשימה ביותר. נלמד על תאורה, זוויות צילום, טכניקות עריכה, סטיילינג ורקעים שידגישו את היופי של יצירותייך. שיעור זה יעניק לך את היכולת להציג באופן שימשוך לקוחות ויגדיל את המכירות שלך.
שיעור 11
שיווק
תלמדי להפוך את הידע הקולינרי שרכשת לעסק מצליח. נלמד על מיתוג, יצירת קשרים עסקיים, והצגת העסק שלך בצורה שתמשוך לקוחות פוטנציאליים. נבין איך לבנות תפריטים אטרקטיביים לתמחר מוצרים בצורה נכונה ולהציע שירות ייחודי שיבליט אותך בשוק התחרותי.
שיעור 12
עיצוב בר ופרויקט גמר
בשלב הסופי, תעצבו בר עם כל מה שלמדתם, תלמדו על תמחור המנות ותזכו בתעודות על ההכשרה שלכם. נעשה גם אירוע מרהיב הכולל את היצירות שלכן למשפחה ולמוזמנות שלכן, ומכאן, יאללה להתחיל להרוויח
זה מה שיקרה לך בסיום הקורס:
לקוחות מוסדיים
אחד הדברים שאנחנו מעודדים את התלמידות שפותחות עסקים זה למצוא לקוחות עוגן מוסדיים שמזמינים בתדירות רבה. קייטרינג ומגשי אירוח זה בדיוק המוצרים הכי מבוקשים של מוסדות וארגונים, לטקסים וחגיגות. לימוד הקורס יעזור לך לקבל את הלקוחות הנחשקים לעסק יציב.
טרנדי ומבוקש
תופתעו מהביקוש הגדול שקיים בשוק למוצרים הנלמדים בקורס. זה אחד הטרנדים המבוקשים שנדרש כמעט בכל אירוע ומצד שני לא הרבה יודעים להכין, מה שנותן לכם שוק גדול עם ביקוש
הרחבת השירות
אם יש לך כבר עסק בקונדיטוריה או עוגות, קורה לך בטח הרבה שלקוחות מבקשים להזמין גם מגשים או קייטרינג חלבי ואין לך מענה, אחרי הקורס תתני מענה מושלם גם לכך, מה שיגרום לכולם להזמין דווקא אצלך ובהזמנות גדולות
הגשה, אסתטיקה וסטייל
בתוך השיעורים ניתן משקל מיוחד ללימוד צורות הגשה מגרות, אסתטיקה גבוהה ועיצובים עדכניים, כך שתוכלו להכין לאירועים היוקרתיים ונחשבים
הקורסים הקרובים
בני ברק
ימי ראשון בשעות 18:00-22:00