fbpx

קורס קונדיטוריה בוטיק לנערות

קורס המיועד לנערות המעוניינות ללמוד בצורה מקצועית ויסודית, עם יכולת לפתח גם לעסק, אך במסגרת מותאמת ובליווי אישי

קורס קונדיטוריה לנערות

העניקי לביתך את היכולת להפוך את תשוקתה לאפייה ליכולת מקצועית אמיתית עם קורס קונדיטוריה בוטיק לנערות. קורס זה מהווה את הפתרון המושלם, המשלב לימוד מקצועי ומקיף ברמה הגבוהה ביותר, תוך התאמה מדויקת לצרכים ולרצונות של נערות צעירות.

הקורס שלנו מעניק לביתך את הידע והמיומנויות הנדרשים בעולם הקונדיטוריה, תוך כדי פיתוח היצירתיות והביטחון העצמי שלה. הלמידה המדויקת והמפורטת תספק לה את הכלים הדרושים להכנת קינוחים ומאפים מרהיבים, וגם תחזק את יכולותיה בעבודה בצוות, סבלנות, ודייקנות.

קורס קונדיטוריה בוטיק לנערות נבנה על בסיס ניסיון של עשרות קבוצות מוצלחות בקורס קונדיטוריה עילית המוביל בקולינריום. הקורס מתמקד במתן מענה לצרכים ולדרישות המיוחדות של נערות, ומציע תכנית לימודים ברמה הגבוהה ביותר. המדריכות המקצועיות שלנו מעניקות יחס אישי וליווי צמוד בכל שלב של הקורס, מהבסיס ועד לרמת המתקדמת ביותר.

בסיום הקורס, בתך תהיה מצוידת בידע מקצועי רחב ומיומנויות מעשיות בתחום הקונדיטוריה. היא תוכל להכין מגוון רחב של קינוחים ומאפים מרשימים, ולהפתיע את המשפחה והחברים ביצירותיה הקולינריות. מעבר לכך, הקורס יספק לה בסיס איתן להמשך פיתוח והעמקה בתחום הקונדיטוריה, ויפתח בפניה אפשרויות רבות לעתיד.

ערכת כלים מקצועי מתנה בשווי: 350 ₪

לפירוט הערכה פנו ליועצות הלימודים

בונוסים בשווי 5460 ₪

לפירוט הערכה פנו ליועצות הלימודים

בהנחיית

שף קונדיטור מרילין איילון

סך מפגשים והשעות

9 מפגשים
בין השעות 17:00 עד 21:00

מה תלמדו בקורס

שיעור 01

פטיפורים יציקות

תכשיטים קטנים וטעימים להפליא, שיעור שבו נלמד מתכוני בסיס וכללים להמצאת מאות סוגי פטיפורים מבלי להסתמך על מתכונים קיימים. נלמד על קישוטים מושלמים, דרכי שינוע נכונים ואחסון הפטיפורים. תצאי עם מגש מדהים ממה שהכנת, לשימוש המשפחה או למכירה

שיעור 02

קינוחי כוסות ומוסים

שיעור קסום מלא בידע שימושי. נלמד את הפטנטים הסודיים שיאפשרו לך להוציא סדרות של קינוחי כוסות מדויקים במיוחד ובדיגום מופתי, עם שכבות ישרות פלס וגובה אחיד. נלמד גם שילוב נכון של טעמים וצבעים, קישוטים מרהיבים ובעיקר נכיר את תורת המוסים הבסיסית. בסוף השיעור תצאי עם מגש קינוחי כוסות מרהיבים מעשי ידייך לפנק את המשפחה.

שיעור 03

פרלינים וטמפרור שוקולד

חוויה שוקולדית שתשדרג את היצירות שלך באלף רמות. אחרי שנכיר את סוגי השוקולד ונבין את ההבדלים בין מגוון השוקולדים, נלמד איך לגרום לקישוטי השוקולד והפרלינים להיות יציבים, מבריקים ופריכים. נכין פרלינים מקצועיים במעטפת דקיקה, נלמד טכניקות עיטור ונכין מגוון מילויים בטעמים עשירים. תצאי עם מגש עשיר של פרלינים משובבי עין מפרי ידייך.

שיעור 04

מקרונים

הלהיט הצרפתי – עוגיות המקרונים. נלמד את כל השלבים והסודות להצלחה, נבין מה גורם לתקלות באפיית המקרונים ואיך למנוע אותן. נלמד לשלב קישוטים וליצור מהמקרונים פטיפורים מרהיבים. נארוז סט מקרונים עשיר ומושלם מפרי ידייך.

שיעור 05

טארטים מודרניים

נלמד ליצור טארטים מושלמים עם דופן דקה וזווית מושלמת. נלמד רידוד ודיפון טבעות, מליות מיוחדות ומילויים מושלמים בפרזנטציות מיוחדות. תצאי עם מגש טארטים מרהיבים

שיעור 06

קינוחי ראווה

נלמד ונכין קינוחים ברמה אחרת מכל מה שהכרנו עד היום, נלמד לעומק על מוסים, קרמים ומייצבים, נכין ציפויים גלאסז' שונים, נכיר שלל טכניקות סודיות מבתי הספר המובילים בעולם ונתנסה בעיצובים של הטרנדים המתקדמים ביותר, נתנסה בקישוטים משוקולד, מרקמים ושכבות מיוחדים ועוד הרבה וריאציות קישוט מיוחדות

שיעור 7

בצק רבוך מודרני

נלמד את השיטות הנכונות להכנת פחזניות שלא יצנחו, נכין פרופיטרולים, פריזברסט, אקלרים ועוד, נמלא בטעמים מיוחדים, נלמד הכנת קרמים מתאימים ועיצובים מרהיבים שישאירו את כולם פעורי פה.

שיעור 8

עוגת זילוף מעוצבת

הטופ של הטופ לימוד אפיית עוגה ועיטוף עוגה בקצפת חלקה. העוגות האלה הן יפיפיות מבחוץ וגם מבפנים. נכין שכבות של עוגות וקרמים במגוון טעמים, נלמד להרכיב אותן, ולקשט בדקורציות שונות והתאמתן לעוגות השונות. חלוקת תעודות

קונדיטוריה כהעצמה לחיים

התלמידות לא רק רוכשות מיומנויות בתחום הקונדיטוריה והאפייה, אלא גם מפתחות מגוון כישורים חשובים לחיים. באמצעות הלימוד המעשי וההתנסות האישית, הן לומדות להתנהל בצורה עצמאית, לפתח חשיבה יצירתית ופתרון בעיות, לעבוד בצוות, ולנהל זמן בצורה יעילה. הקורס מעצים אותן ומעניק להן ביטחון עצמי, יכולות ניהול ותקשורת בין-אישית, מה שמכין אותן לא רק לעולם הקולינריה, אלא גם להצלחות בכל תחום שיבחרו בעתיד.

מאכזבות להצלחות

אחד הדברים הראשונים שהתלמידות יופתעו לגלות, זה שעבודה לפי השיטה שלומדות ועם הכללים הנכונים פשוט עובדת. פתאום אפשר להעמיד עוגה מפוארת ממש מהר, פתאום הקינוחים מצליחים על הפעם הראשונה. לתלמידות שהגיעו אחרי שניסו עצמאית ליצור ולהכין ונתקלו בכישלונות. חומרים יקרים שבוזבזו והרבה זמן לניסוי וטעייה, זה חדשות טובות שנותן סיפוק ובטחון בהצלחה.

הגיל המנצח

בניגוד לחשיבה שאולי הגיל מוקדם וכדאי לחכות קצת. אנחנו תמיד מופתעות לגלות איזה כשרונות גלומים שרק מחכים להתפוצץ מפתיעים אותנו.הגיל של הערות והבחורות, בהם היצירתיות שופעת והראש פנוי להשקיע וללמוד, הוא הזמן הטוב ביותר ללימוד. גם ההצלחה מגיעה מהר, וגם מגיעות לגיל הבוגר יותר כבר עם ניסיון רב, מה שמהווה יתרון עצום.

ליווי אישי וצמוד לאורך כל הדרך

האם אני אצליח? אמצא את עצמי בקבוצה ? ומה אם אכשל ולא יהיה נעים לי ? אנו מודעים לחששות המובנים בפרט בגיל הזה, ולכן ניתן דגש מיוחד על הליווי המעקב האישי אחרי כל תלמידה שתקבל את מלוא התמיכה ומענה לכל שאלה, וקשר מתמשך עם הצוות והמורות, כדי למצות את המקסימום מהלימודים.

זה מה שיקרה לך בסיום הקורס:

ויהללו בשערים מעשיה

בשנים הקרובות, התלמידה תעמוד בפני התפתחויות כמו אירוסין, חתונה והכנסת משפחה חדשה לחייה. היא תוכל להרגיש בטוחה ובעלת יכולת להרשים ולפנק את סביבתה עם עוגות ומנות שהכינה בעצמה. הידע והכישורים שהיא תרכוש בקורס יקנו לה את היכולת לשלוח עוגות מפוארות וליצור קינוחים מרהיבים, אשר יותירו רושם בלתי נשכח. אין להשוות בין מישהי שהכינה קינוחים בעצמה לבין מי שקונה אותם מוכנים – היכולות שלה יגרמו לכולם להתפעל ולהתרגש מההכנה האישית והיצירתית, ולהעריך.

השקעה שווה לבית

הידע שתרכוש התלמידה בקורס הקונדיטוריה יאפשר לה לעזור לאמא בהכנת קינוחים ואפייה לשבת, לחג וביומיום. עם הכישורים החדשים שלה, התלמידה תוכל לחסוך לאמא זמן יקר ולשדרג את תוצאות האפייה בבית. האמא תוכל להתפנות לדברים אחרים, ובסופו של דבר, כולם ייהנו גם מקינוחים משודרגים וגם מעוד זמן ורוגע שחשוב כל כך. זו השקעה משתלמת שמביאה תועלת כפולה – חיסכון בזמן והנאה טעימה לכל המשפחה.

כלים לחיים

לימוד קורס קונדיטוריה מציע לנערות הזדמנות ייחודית להתפתח אישית ומקצועית באופן משמעותי. במסגרת הקורס נרכשים כישוריםעתידיים. היכולות החשובות כמו יצירתיות, סבלנות וניהול זמן,, כוללות מיומנויות טכניות רבות העוזרות להן לקדם את עצמן ולהגשים את כל הפוטנציאל הטבעי שלהן.

צעדים ראשונים לעסק

כנערה, התלמידה תיהנה מהזדמנות להתחיל בעולם העסקי בצורה נינוחה וללא לחץ. היא תוכל להכין קינוחים בכיף, ולנסות לפרסם ולמכור אותם מהצד. כך, כאשר תתבגר, היא כבר תהיה עם ניסיון עסקי עשיר ועסק מקצועי מבוסס.

וואו, מי הכינה את זה ?

בקרוב, התלמידה תמצא את עצמה משתתפת בשמחות רבות של חברותיה, כמו אירוסין, חתונות וחגיגות נוספות. עם הכישורים שתרכוש בקורס, העוגות והקינוחים שלה תמיד יככבו באירועים אלה, וכל בעלי השמחות ייהנו ויעריכו את היצירות הקולינריות שלה.

ביטחון לחיים

עם כל עוגה או קינוח שתכין בהצלחה, תחושת ההישג, ביטחון ביכולות והסיפוק האישי - עולה. היכולת ליצור קינוחים מקצועיים ומרשימים לא רק תשדרג את היכולות הקולינריות של התלמידה אלא גם תעניק לה תחושת ערך אמיתית. כל יצירה שתכין תשקף את התשוקה והכשרון הייחודי רק לה, והיכולת להגשים יכולות ופוטנציאל שהתחבא תמיד

מעניין אותך?

את מוזמנת להוריד את סילבוס הקורס!

הקורסים הקרובים


בני ברק

 ימי שלישי בשעה 17:00-21:00

26.11.2024
כ"ה חשוון תשפ"ה


אלעד

 ימי ראשון בשעה 17:00-21:00

1.12.24
ל' חשוון תשפ"ה


בני ברק

 ימי שני בשעה 17:00-21:00

3.3.25
ג' אדר תשפ"ה


אלעד

 ימי רביעי בשעה 17:00-21:00

21.5.25
כ"ג אייר תשפ"ה

מוכנה לצאת למסע ולהפוך להיות קונדיטורית עלית?

כאן עושים את הצעד הראשון >

סדנת פחזניות ובצק רבוך

מחיר: 420 ש"ח

סדנת הכנת קינוחי בוטיק לחגים- ערב השקה

מחיר: 79 ש"ח

סדנת מקצועית למאפי בוקר

מחיר: 680 ש"ח

סדנת מארזי קינוחים לראש השנה

מחיר: 490 ש"ח

סדנת בישול מטבח צרפתי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מטבח אסייתי

מחיר: 420 ש"ח