fbpx

קורס עיצוב עוגות

הפכי את עוגותייך ליצירות אמנות. גלי איך ליצור עיצובים מהממים שיביאו לך מחמאות ולקוחות חוזרים!

קורס עיצוב עוגות

חולמת להפוך את העוגות שלך ליצירות אמנות שיבליטו אותך בשוק הקונדיטוריה?  רוצה לדעת ליצור עיצובים מהממים שיגרמו ללקוחות שלך להתרגש ולהזמין שוב ושוב? קורס עיצוב וקישוט עוגות שלנו יעניק לך את כל הכלים והידע שתצטרכי כדי להפוך את החלום למציאות ולהביא את כשרונך לידי ביטוי בצורה המרשימה ביותר.

נתחיל בהיכרות  עם הציוד והכלים הנחוצים לעיצוב עוגות ברמה הגבוהה ביותר. נלמד  איך להשתמש בכלים בצורה יעילה, ומהם הטכניקות שיאפשרו לך להשיג תוצאות מושלמות . נדגיש כיצד תוכלי להגיע לתוצאות מקצועיות מבלי להוציא סכומים גבוהים על ציוד.

מעבר לידע המקצועי, תיהני מהדרכה אישית ומניסיון מצוות הבכיר שלנו. אנו נשתף אותך בטעויות ובעצות מתוך מאות תלמידות מצליחות, כדי לחסוך לך זמן, למנוע טעויות נפוצות ולהפוך את הדרך שלך להצלחה יעילה וממוקדת יותר.

במהלך הקורס תלמדי להתמודד עם אתגרים כגון עוגות מתפוררות, קישוטים שבירים ובעיות בגימור. נחשוף בפנייך שיטות לאריזת עוגות, אחסונן והקפאתן, כך שתמיד תוכלי להבטיח שהעוגות יגיעו ללקוח במצב מושלם ולא יתפרקו בדרך.

כל שיעור יוקדש ליצירת עיצובים עוצרי נשימה.  

 גלי את עולם העיצוב המהמם, תהני מהצלחה עסקית, ותחווי סיפוק מקצועי ויצירתי!

ערכת כלים מתנה בשווי: 350 ₪

לפירוט הערכה פנו ליועצות הלימודים

בונוסים בשווי 5460 ₪

לפירוט הערכה פנו ליועצות הלימודים

סך מפגשים והשעות

15 מפגשים
בין השעות 18:00 עד 22:00

מנחות הקורס

האומנית מורן כהן, האומנית תפארת בוטה

מה תלמדו בקורס

שיעור 1

עוגת וינטאז'

תתחילי את הקורס בלימוד טכניקות רבות של זילוף ועיטור, נבצע חיתוך לשכבות זהות ונכין קצפת יציבה המיועדת לזילוף. בעזרת מגוון צנטרים וטכניקות מיוחדות לזילוף, תצרי עוגה מעוצבת מרהיבה לטעמך.והכי טרנדית היום

שיעור 2

זילוף פרחים

הכיני קצפת צמחית וקרם חמאה במרקם המושלם - לא רכה מדי ולא קשה מדי - כך שתוכלי לזלף פרחים שנראים אמתיים.שיפארו כל עוגה, תלמדי לזלף פרחים כמו שושנים, חמניות ועוד. השיעור יסתיים בגינת פרחים עשויה מעוגות אישיות מרהיבות.

שיעור 3

עוגת ברבי

הרכיבי עוגות ברבי גבוהות המתאימות לחתונות, בת מצוות וימי הולדת. תלמדי זילופים מיוחדים כמו רוזטות, תחרה ומלמלות, ותסיימי את השיעור עם עוגת ברבי מושלמת מעשי ידייך.

שיעור 4

אלמנטים משוקולד ואפית עוגה

תלמדי על קישוטי שוקולד המשתלבים ומקשטים עוגות. נבין את תהליך איטום השוקולד, שימוש בצבעים נכונים וצביעת אלמנטים בזהב בצורה חסכונית. תתנסי בהכנת והרכבת אלמנטים מיוחדים לבחירתך, וכן תתנסי באפית עוגה טורט גבוה ואורירית ושלא צונחת, שמתאימה לעיצוב העוגה

שיעור 5

זילוף עוגת שבר מתקדם

בשיעור זה תלמדי להרכיב עוגות גבוהות במיוחד, להבין את תכונות הקצפת ולשפר את הטכניקות שלך בזילוף עוגות שבר והשפרצות צבע. השיעור יסתיים עם עוגות זילוף מפוארות פרי ידייך

שיעור 6

עיטוף עוגה בבצק סוכר

איך עובדים נכון עם בצק סוכר לעיטוף מושלם? נלמד איך לעבוד עם בצק סוכר כך שלא יתייבש מדי, איך לעטוף עוגה בצורה חלקה ואיך לפסל דמויות ואלמנטים בבצק סוכר. תצאי מהשיעור עם עוגות מעוצבות ומושלמות.

שיעור 7

עיצוב בדפי סוכר

מהם דפי סוכר ואיך משתמשים בהם בעיצוב עוגות? דפי סוכר, המכונים גם תמונות אכילות, עשויים מדק סוכר אכיל וניתן להדפיס עליהם כל תמונה. נלמד איך לעבוד עם דפי סוכר ולשלב אותם בעוגה חלקה ומשולבת צבעים.

שיעור 8

עוגת ויטרינה

איך יוצרים עוגת ויטרינה מרהיבה עם שכבות מוס מושלמות? נלמד איך ליצור שכבות מדויקות של מוס, לוודא שהן יציבות ויפות, ואיך לשלב טעמים נכונים..

שיעור 9

עוגת ויטרינה מתקדם

נלמד לעצב עוגות מוס עם טפטופי שוקולד, גנאש, דונאטס, מגנומים וקישוטי שוקולד נוספים. תצאי מהשיעור עם עוגות מרהיבות שירשימו כל אחד.

שיעור 10

זילוף עוגה וצביעת עוגה באיירבראש

נכיר את האיירבראש ואת השימוש בו, נלמד לעבוד על החלקת עוגה גבוהה, לקשט בדפי אורז ולהתנסות בצביעה באמצעות אייר בראש. בסוף השיעור תצאי עם עוגה מפוארת שצבעת במו ידייך.

שיעור 11

זילוף עוגת טקסטורה

נלמד טכניקות מתקדמות ליצירת טקסטורות מרהיבות בזילוף עוגות. נכין עוגה גבוהה ומזולפת בטקסטורה מיוחדת, ונעבוד עם איזומלט - חומר סוכר קשיח ליצירת קישוטים דמויי זכוכית. נתרגל המסת איזומלט ויצירת אלמנטים דקורטיביים מרשימים. בשיעור זה תתרגלי יצירת טקסטורות שונות בזילוף ושילוב אלמנטים איזומלטיים ליצירת עוגה מרהיבה. בסיום השיעור תצאי עם עוגה מרהיבה בטקסטורה ייחודית, פרי ידייך.

שיעור 12

החלקת עוגה בגנאש

נעמיק בטכניקות החלקה ועיטוף עוגות בגנאש שוקולד, חומר שנחשב לאחד היותר מאתגרים ומתגמלים בעיצוב עוגות. נלמד איך להכין גנאש שוקולד בצבעים ובמרקם המדויק לעיטוף עוגות – לא נוזלי מדי ולא יציב מדי, בטמפרטורה הנכונה לגנאש מושלם. נתרגל את החלקת הגנאש על העוגה כדי לקבל משטח חלק ואחיד. נלמד טכניקות להבטחת עיטוף ללא בועות וללא פגמים, נשתמש בכלים מקצועיים לקבלת קצוות חדים וגימור חלק ונקי, ונשלב קישוטים שונים לשדרוג המראה הסופי. בתום השיעור תצאי עם עוגה חלקה ומקושטת בגנאש.

שיעור 13

צילום עוגות מקצועי

בעידן שלנו, צילום עוגות הוא אמנות. בשיעור תלמדי לצלם עוגות בצורה שמושכת עיניים ומגרה לקוחות. נלמד לבחור רקעים, להשתמש בתאורה, וליצור קומפוזיציה שמספרת סיפור. נעסוק בעריכת תמונות לשיפור היצירות שלך, נתרגל צילום והעריכה על עוגות שלך, ונכיר כלים לעריכה מקצועית בסמארטפון. אחרי השיעור תדעי איך להפוך כל עוגה לכוכבת ברשתות ובאתרי המכירה.

שיעור 14

שיווק ומיתוג

הקמת עסק מצליח דורשת כישרון בקישוט וגם יכולות שיווק ומיתוג. בשיעור תלמדי יסודות שיווק קלאסי, דיגיטלי ומיתוג אישי. נבין את קהל היעד שלך ואיך לפנות אליו אפקטיבית, נבנה מותג חזק ומזוהה, וניצור תוכן מעניין.נלמד לנהל הזמנות ולתמחר מוצרים נכון כדי למקסם רווחים. בסיום השיעור תצאי עם כלים מעשיים לניהול ושיווק העסק בצורה מקצועית ורווחית.

התהליך שתעברי בקורס

WhatsApp Image 2024-07-25 at 17.24.51 (16)

הכי עדכני

במהלך הקורס תביני שההצלחה בתחום תלויה בהבנה מעמיקה של הטרנדים החדשים והעדכניים. תלמדי כיצד לזהות וליישם את המגמות האחרונות בעולם העיצוב, כך שתוכלי להציע ללקוחותייך את מה שחדש ומרשים ביותר. ועם הידע והכלים שתקבלי כאן, להיות מעצבת עוגות מובילה.

עוגה לכל אירוע

מה שמיוחד בעיצוב עוגות הוא היכולת להתאים את העוגה באופן ספציפי לכל סוג אירוע. בין אם מדובר בעוגה עם דמויות האהובות על הילד, או עוגת חתונה מעוצבת ומרשימה, כל עוגה יכולה להיות ייחודית ומותאמת אישית. בקורס, נלמד את כל הסגנונות והטכניקות הנדרשות כדי שתוכלי לקבל כל הזמנה. תגלי כיצד ליצור עוגות שמתאימות בדיוק לאופי האירוע ולהעדפות הלקוח, כך שתוכלי להציע חוויה בלתי נשכחת לכל לקוח.

הטאצ' האישי של כל תלמידה

הקורס מתמקד בפיתוח הטעם האישי שלך והאומנות שבך מקבלת ביטוי בכל יצירה. נלמד כיצד לשלב את הרעיונות והטעמים של כל משתתפת כדי ליצור עוגות ייחודיות ומרשימות. באמצעות הכלים וההדרכה שתקבלי, תגלי איך להפוך כל מחשבה ורעיון שלך ליצירת אומנות אמיתית.

הצלחה שהיא הרבה מעבר למטבח

מכיוון שאנו יודעים שהצלחה בעולם הקולינריה משתרעת הרבה מעבר למטבח, תכנית הלימודים שלנו כוללת מיומנויות עסקיות חיוניות. מתמחור העוגות, צילום מקצועי כדי להציג אותם נכון ועד לאסטרטגיות שיווק המותאמות לקהל היעד שלך, יחד נסלול את הדרך לפתיחת עסק בוטיק שלך.

עוגות 1

זה מה שיקרה לך בסיום הקורס:

הדובדבן שבקצפת באירוע

כשתכיני עוגה מעוצבת ומרהיבה, היא תהפוך מיד למרכז תשומת הלב בכל אירוע. כל אורח יתפעל מהיצירתיות וההשקעה, והעוגה שלך תהיה הנושא החם ושיחת היום של האירוע.

עיטוף בקלי קלות

עיטוף עוגות יהפוך למשימה פשוטה ומהירה. לא תצטרכי להשקיע שעות בעבודה מדויקת ומורכבת – תלמדי לעטוף ולהחליק עוגה בצורה מקצועית ויפה בקלות, ותחסכי זמן יקר שתוכלי להקדיש לפיתוח היצירתיות שלך.

התאמה מושלמת

הייחודיות בעוגות מעוצבות היא היכולת להתאים אותן לכל דרישה וחלום. בקורס תלמדי איך ליצור עוגות שמתאימות לכל אירוע – חתונה, יום הולדת או כל חגיגה אחרת. תוכלי להגשים כל חלום של לקוח באמצעות עוגה מותאמת אישית, ולבטא את הייחודיות והיצירתיות שלך בכל עוגה.

עסקים צעירים

בין מאות הבוגרות של הקורס שפתחו עסקים, הרבה נערות שהפכו למומחיות ומרוויחות הרבה כסף. עיצוב עוגות מתאים במיוחד לצעירות, מאחר ודורש מעט ציוד וכלים ומאפשר להן להביא לידי ביטוי את היצירתיות, שבהן. הייחודיות והחדשנות שלהן בעיצוב עוגות מובילות להצלחה מקצועית ולביקוש גבוה.

חסכון זמן, כסף וכח

לימוד קורס עיצוב עוגות חוסך הרבה זמן וכוח, כיוון שהידע והמיומנויות שנרכשים מונעים טעויות ובזבוז זמן. בזכות הידע המקצועי, התלמידה יכולה לעבוד בצורה אפקטיבית ולהספיק יותר באותו הזמן.

עדכנית וטרנדית

עיצוב עוגות הוא תחום שמתחדש ומתעדכן כל הזמן. קורס עכשווי מספק את הידע והטכניקות הכי עדכניות, מה שמאפשר לך להיות מובילה ורלוונטית בתחום. בניגוד לעבודה עם טכניקות ישנות, בקורס תבטיחי שתהיי תמיד בקדמת היצירתיות והחדשנות.

מעניין אותך?

את מוזמנת להוריד את סילבוס הקורס!

הקורסים הקרובים


בני ברק

 ימי שני בשעה 18:00-22:00

18.11.2024
י"ז חשוון התשפ"ה


אלעד

 ימי רביעי בשעה 18:00-22:00

11.12.2024
י' כסליו תשפ"ה


בני ברק

 ימי שני בשעה 18:00-22:00

03.03.2025
ג' אדר תשפ"ה

מוכנה לצאת למסע ולהפוך למעצבת על ?

כאן עושים את הצעד הראשון >

סדנת פחזניות ובצק רבוך

מחיר: 420 ש"ח

סדנת הכנת קינוחי בוטיק לחגים- ערב השקה

מחיר: 79 ש"ח

סדנת מקצועית למאפי בוקר

מחיר: 680 ש"ח

סדנת מארזי קינוחים לראש השנה

מחיר: 490 ש"ח

סדנת בישול מטבח צרפתי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מטבח אסייתי

מחיר: 420 ש"ח