קורס עיצוב ברים ואירועים ממותגים
קורס עיצוב ברים ואירועים ממותגים
עולם עיצוב הברים לאירועים הפך בשנים האחרונות לאחת הזירות המבוקשות והמרשימות ביותר. זהו תחום שמחבר בין יצירתיות, אסתטיקה וחשיבה עסקית – בדיוק השילוב שהופך מעצבת ממקצוענית למובילה.
בקורס הייחודי שלנו תלמדי מתוך עשייה אמיתית, בתוך סביבה מעוצבת ומצוידת, שבה הכול קורה מול העיניים ובידיים.
אנחנו מאמינים שידע אמיתי נבנה רק כשנוגעים, יוצרים ומתנסות בעצמך – ולכן בכל שלב בקורס את עובדת עם חומרים אמיתיים, בונה ברים שלמים, מתרגלת צילום, תאורה ומיתוג – ממש כמו באירוע אמיתי.
כך תצברי ביטחון, שליטה ויכולת ביצוע כבר בזמן הלמידה – ותוכלי לצאת לדרך מקצועית כשיש לך ניסיון ממשי, לא רק ידע תיאורטי.
זהו קורס שנבנה במיוחד עבורך – כדי להפוך את הכישרון שלך לעסק חי, יוצר ורווחי.
בונוסים בשווי 5,430 ₪
לפירוט הבונוסים פנו ליועצות הלימודים
סך מפגשים והשעות
14 מפגשים
בין השעות 18:00 עד 22:00
(86 שעות אקדמיות)
מנחת הקורס
האומנית מירי אבוחצירה, צוות הקולינריום,
מה לומדים בקורס
שיעור 01
עיצוב ובניית קונספט
ברוב האירועים הלקוחות לא יודעות בדיוק מה הן רוצות, הן רק אומרות “אני רוצה בר יפה”. כאן נכנסת היצירתיות שלך. תלמדי איך להוביל את הלקוחה, לזהות את הסגנון שמתאים לה, ולבנות עבורה קונספט שלם שמשקף את האופי של האירוע. נלמד איך ליצור קו עיצובי אחיד שמחבר בין הצבעים, הכלים, המיתוג והעמדת האלמנטים, כך שכל בר שתעשי ייראה מדויק, יוקרתי ונכון עד הפרט האחרון.
שיעור 02
מיתוג ואקססוריז לאירוע
הפרטים הקטנים הם אלה שמבדילים בין בר יפה לבר בלתי נשכח. תלמדי איך לעצב בר שמושך תשומת לב בכל פרט: מהצבעים והפונטים ועד לשלטים, סרטים, מזכרות ואקססוריז שמספרים סיפור אחד שלם. נלמד איך לבחור אלמנטים שמשתלבים עם הקונספט שיצרת, להכין בעצמך פריטים קטנים וממותגים , ולבנות בר שנראה יוקרתי עד הפרט האחרון.
שיעור 03
עיצוב פרחים בברים
הפרחים הם נשמת העיצוב הם מוסיפים חיים, רוך ותחושת רעננות לכל בר שתעשי. בקורס תלמדי לשזור פרחים בצורה אלגנטית ומדויקת, לבחור גוונים שמתאימים למיתוג האירוע וליצור סידורים שמשלימים את הקונספט בעדינות ובטעם נכון. תלמדו להתאים סוגי הפרחים לעונות השנה ובשמירה על טריות ומראה מושלם לאורך האירוע, כך שכל בר יראה רענן ומלא חיים.
שיעור 04
עיצוב פרחים לשולחנות
עיצוב השולחנות הוא החותם הסופי של האירוע, הנגיעה האחרונה שמעניקה אווירה ואלגנטיות. תלמדי איך ליצור מרכזי שולחן מרהיבים שמשלבים צבע, גובה וטקסטורה בצורה מדויקת, ואיך להתאים את הסידור לקונספט הכולל של הבר והאירוע. נלמד לעבוד עם פרחים חיים, כלים מעוצבים ואביזרים משלימים, ולבנות מעטפת עיצוב מושלמת לשולחן, כזו שמשאירה את כל האורחות פעורות פה מהיופי והדיוק שבכל פרט.
שיעור 05
פינגר פוד לברים
פינגר פוד הוא הסוד הקטן שמעניק לכל בר מראה מושלם וטעם בלתי נשכח. תלמדי איך להכין מנות קטנות, יפות ומדויקות שמתאימות במיוחד לברים ולאירועים. המנות שתלמדי להכין הן קלילות, טעימות ויפות, כאלה שכל אחת יכולה להכין בקלות ובמהירות, בלי צורך בציוד מיוחד או ספקים חיצוניים. כך תוכלי לא רק לעצב את הבר, אלא גם להציע את הכיבוד בעצמך, להרוויח יותר מכל אירוע ולספק חבילה שלמה ויוקרתית ללקוחותייך.
שיעור 06
עיצוב עוגיות ממותגות מבצק סוכר
שהעיצוב פוגש את המתוק, נולדות העוגיות הממותגות. תלמדי כיצד להפוך בצק סוכר לכלי ביטוי אומנותי שמספר את סיפור האירוע. נעמיק בהתאמת עיצובי העוגיות לקונספט ולמיתוג הכולל של הבר, נלמד עבודה מדויקת וטכניקות עיטור ופיסול, ונראה איך לשלב את העוגיות כחלק עיצובי שמאיר את כל האירוע. התוצאה, בר מעוצב עד הפרט האחרון, שבו גם העוגייה הקטנה משדרת יוקרה, מחשבה וייחודיות.
שיעור 07
עיצוב פירות בברים
הפירות הם חלק בלתי נשכח מהארוע,
מוסיף רעננות ואלגנטיות לכל בר.
תלמדי איך לשלב פירות בבר בצורה יצירתית ומדויקת מהחיתוך והצבעים ועד לשילוב נכון עם שאר האלמנטים.
נלמד ליצור עמדות מרהיבות של פירות שיעשו את כל הארוע.
שיעור 08
קינוחים ממותגים
קינוחים ממותגים קינוחים אישיים הם אחד האלמנטים המרכזיים בבר מרשים. בקורס תלמדי להכין ולהציג קינוחים ממותגים שמשתלבים בצורה מושלמת עם הקונספט, הקינוחים שתלמדי להכין הם קלים להכנה אך נראים יוקרתיים ,טעימים ומרשימים במיוחד, כאלה שכל אחת יכולה להכין בקלות ולהשיג תוצאה מקצועית. כך תוכלי להציע ללקוחותייך מעטפת מושלמת, גם עיצוב וגם קינוחים מרהיבים, ולהרוויח הרבה יותר מכל אירוע.
שיעור 09
עיצוב ברויאל אייסינג
רויאל אייסינג הוא אחת הטכניקות המיוחדות תלמדי כיצד להכין רויאל אייסינג בצורה מדויקת להשתמש בו ליצירת פרטים עדינים, טקסטורות מרשימות ועוגיות מעוצבות שמשדרות יוקרה. נלמד שליטה בצבע, צורה ודיוק, כך שתוכלי לשלב את העוגיות בברים כמזכרת מנצחת של ארוע מושקע
שיעור 10
עיצוב קונספט לברים ושולחנות
הבסיס לכל עיצוב מוצלח הוא קונספט ברור ומדויק. תלמדי איך לגבש רעיון שלם שמחבר בין הבר לשולחנות, יוצר שפה עיצובית אחידה ומשדר מיתוג יוקרתי לכל האירוע. נעמיק בבחירת צבעים, חומרים וכלים ומעמדים משלימים כך שכל פינה תיראה חלק מתמונה אחת הרמונית ומעוררת השראה.
שיעור 11
הפקת בר ענק
בשלב הזה תלמדי איך לקחת את הידע שרכשת ולהפוך אותו לעיצוב בקנה מידה גדול, בר מרכזי ומרשים שתופס את תשומת הלב באירוע. נלמד איך לתכנן נכון את המבנה, לבחור חומרים, לשלב גבהים, צבעים ותאורה, וליצור עוצמה ויזואלית מבלי לוותר על אלגנטיות. תביני איך לחשוב בגדול, לתכנן נכון ולהפיק ברים מרהיבים שמצטלמים נהדר ומשאירים רושם עוצמתי על כל אורחת.
שיעור 12
שיווק ומיקוד עסקי
תלמדי להפוך את הידע המקצועי שרכשת לעסק מצליח. נלמד על מיתוג, יצירת קשרים עסקיים, והצגת העסק שלך בצורה שתמשוך לקוחות פוטנציאליים. נבין איך לבנות תפריטים אטרקטיביים, לתמחר מוצרים בצורה נכונה ולהציע שירות ייחודי שיבליט אותך בשוק התחרותי. שיעור זה יעניק לך את הכלים הנדרשים כדי להפוך את התשוקה שלך למקצוע רווחי ומשגשג.
שיעור 13
צילום
בעידן הדיגיטלי, צילום איכותי הוא כלי חיוני להצלחה עסקית. בשיעור תלמדי איך לצלם את הארוע שלך בצורה המקצועית והמרשימה ביותר. נלמד על תאורה, זוויות צילום, סטיילינג , שידגישו את היופי של היצירות שלך. נכיר גם טכניקות עריכה שישפרו את התמונות שלך. שיעור זה יעניק לך את היכולת להציג את המוצרים שלך באופן שימשוך לקוחות ויגדיל את המכירות שלך.
שיעור 14
תמחור וניהול עסק / שיעור גמר
כדי להפוך את היצירתיות שלך לעסק מצליח, צריך לדעת גם לנהל ולתמחר נכון. בשיעור הסיכום תלמדי איך לחשב עלויות, להגדיר רווחים, לבנות הצעות מחיר חכמות ולתכנן מערך עסקי שמביא הזמנות חוזרות. נדבר על שלבי ההקמה, שירות לקוחות וניהול אירועים בפועל, כך שתוכלי לסיים את הקורס עם ארגז כלים מלא ליציאה לדרך עצמאית ובטוחה.
זה מה שיקרה לך בסיום הקורס:
להיות עצמאית בתחום
בסיום הקורס תוכלי להתגבר על אחת הבעיות הנפוצות בתחום – התלות בספקיות משנה. מעצבות רבות, גם אחרי שהשתלמו במקצוע, מוצאות את עצמן בכל הזמנה צריכות להתחיל להוריד מסכום ההזמנה לספקיות של קינוחים, פרחים, עיצובי פירות ועוד – מה שמקטין משמעותית את הרווח. לכן שילבנו בקורס שיעורים ממוקדים בתחומים המשיקים – צילום, עיצוב פירות ופרחים, רויאל אייסינג, קינוחים, בצק סוכר ופינגר פוד. כך תוכלי לקבל אירועים שלמים, להפחית הוצאות וליהנות משורת רווח גבוהה בהרבה.
יתרון תחרותי בשוק
הקורס יעניק לך את הידע והכלים העדכניים ביותר. שיבדלו אותך מהמתחרות. תכירי את הטכניקות והטרנדים המתקדמים ביותר, מה שיאפשר לך להציע מוצרים ייחודיים ואטרקטיביים. זהו יתרון עצום שימשוך לקוחות רבים ויביא לך הכנסות נוספות
הצלחה ותכנון בעסק
מעבר לידע המקצועי, נלמד איך לפתור אתגרים ובעיות אמיתיות מהשטח. איך להתמודד עם הזמנות של הרגע האחרון, לארוז ולאחסן בצורה שתשמור על איכות המוצרים, לתמחר נכון את העבודה שלך, לוודא שהקינוחים יגיעו ללקוחות שלך שלמים ומרשימים ולהתמודד עם כל אתגר בדרך.
אירוע אחד מכסה את עלות הקורס?
תוך כמה זמן חשבת שתכסי את עלות הקורס ? אירוע אחד! אפשרי גם תוך כדי הקורס. בין אם שמחה שלך שבו תחסכי הזמנת בר וקינוחים יקרים, ובין אם באירוע שיזמינו ממך. גם לכסות במיידי את עלות הקורס וגם מקצוע רווחי לעתיד, שווה.
הגשמת חלום והנאה מהעבודה
עבודה במשהו שאת אוהבת לא מרגישה כמו עבודה בכלל. בקורס תלמדי להפוך את הכישרון והיצירתיות שבך למקצוע מרתק ומספק. תגשימי את החלום שלך בעבודה יצירתית ומלאת סיפוק, שבה כל יום הוא חוויה חדשה ומלהיבה.
מה הסיפור שלנו?
את הקולינריום הקמנו לפני עשור במטרה להביא את לימודי הקולינריה המקצועיים ביותר למגזר הדתי וחרדי מבלי לוותר על ערכיו ועקרונותיו.
לא עוד תלמידות שמכינות אך לא טועמות בגלל הכשרות,
אנו מאמינים שגם מי שרוצה לימודים למהדרין לא צריך להתפשר על המקצועיות וההנאה. הקולינריום מביאה לכם לימודי קולינריה למהדרין, וברמה הגבוהה ביותר.
הקורסים הקרובים
בני ברק
ימי ראשון בשעות 18:00-22:00