קורס בישול עולמי

8

שיעורים:

כל שיעור 5.5 שעות אקדמיות (4 שעות מלאות)

סה"כ :

44

כל שיעור 5.5 שעות אקדמיות (4 שעות מלאות)

סה״כ: 44

על הקורס

מאז ומתמיד, המטבח הוא “הממלכה” של כל אשה יהודית, בשבתות וחגים, יומיום ואירועים. במטבח היהודי, בישול הוא גם מעבר לסתם אוכל, הרבה משמעות, מסורת של עדות ומנהגים שונים.

תמיד חלמת להתמצא בכל הסגנונות וסודות המטבח, לבשל לאירוע או שמחה?!
כמו לכולם, גם לך קרה שעבדת שעות על תבשיל והתוצאה לא עמדה בציפיות?!
כמה ייחלת שיבוא היום שתוכלי לגלות את כל הטיפים והסודות שיהפכו את הבישול שלך לחוויה עם תוצאות מושלמות!!

הקולינריום מזמינה אותך לקורס בישול עולמי. בקורס תלמדי להכיר מבחר של טכניקות בישול ייחודיות בשילוב תבלינים ועיצובים מרתקים ברמה מקצועית. הקורס חושף ידע נרחב על סגנונות בישול ממטבחים השונים: סיני, יפני, איטלקי, טורקי, מרוקאי הודי ועוד. תרכשי ידע מקיף, מקצועי ועיוני, תוך שימת דגש לאורך הקורס על התנסות מעשית לאורך כל השלבים, כך שתצאי עם ידע מעשי ולא רק תיאורטי.

בסוף הסדרה תצאי עם ידע נרחב ועם מקצועיות אמיתית ומקיפה בתחום, עם סט כלים נכון, ויכולת לעבוד ולהצליח בתחום, כמו שתמיד חלמת.

נושאי הקורס

1 . מטבח איטלקי:

  • התנסות בבישול איטלקי המהווה שילוב של מטבחים מקומיים מעמים שונים שהתגוררו באזור איטליה.
  • הכנת רטבים מיוחדים , ניוקי, ריזוטו פטריות, ארנצ’יני ברוטב רוזה, מרק מיניסטרונה , שיפודוני לחם, גבינה. וכו’.

 2. מטבח הודי:

  • היכרות עם המטבח ההודי שמתבסס על מקורות צמחוניים.
  • נאן -לחם הודי, אלו גבי, סמוסה, דאל, צ’אטני יוגורט ועוד.
  • איזון ושילוב תבלינים וטעמים.
  • דגש על הגשה אסתטית ומושלמת.

3. מטבח ישראלי:

  • הכרות עם הבישול הישראלי המקורי.
  • הכנת סוגי חומוס: בשר, פטריות, מסבחה.
  • פלאפל, פיתות, חמוצים, צ’יפס, טחינה.
  • מטבלים שונים ובשפע.

4. מטבח סיני:

  • הכרת יסודות המטבח הסיני האהוב.
  • אגרול סיני, מרק תירס סיני, אורז סיני, רוטב חמוץ מתוק, דים סאם.
  • סוגי סלטים שונים בסגנון סיני.

5. מטבח יהודי:

  • הכנת מאכלים אותנטיים לשבת.
  • שדרוגי תוספות שיכבדו את הסעודה.
  • התנסות במאכלים בסגנון פולני, רומני והונגרי.
  • סלמון, גפילטע פיש, קוגל אטריות, קוגל תפו”א ומתכון לחמין.

6. מטבח יפני:

  • התנסות בבישול מהיר המאפיין את הבישול היפני.
  • סוגי סושי במגוון טעמים, מליות ועיצובים.
  • הגשה עם רטבים בעיצובים מגרים.

7. מטבח מרוקאי:

  • היכרות עם הגיוון הרב שנמצא במטבח המרוקאי.
  • הכנת החריימה, פלפל ממולא, קוסקוס, מרק לקוסקוס, טנזניה, סלט סלק, סלט גזר, ספינג’ ועוד.
  • צורות שונות של גימורים להגשה מתאימה.

8. בראנץ:

  • שיטות לשילוב ארוחת בוקר וצהריים בבראנץ’ טוב.
  • הכנת סלט טבולה, סלט חלומי, לחמניות זיתים, סלט בורגול עשיר, מרק פטריות, שקשוקה וכו’.
  • לימוד אופני עיצוב והגשה

מרצים

דבורי פוקס, אודליה גברא

ויש גם מתנות:

כל משתתפת מקבלת מארז מתנה המכיל:

כלי בישול

ספר מתכונים

דפי הוראות הכנה על הנלמד

טעימות בשפע

סינר ממותג

שובר הנחה לקורס המשך

הקורס הקרוב : יום שלישי כ' חשון 26.10.21 / ערב 18:00-22:00

מענין אותך? רוצה שיועצת לימודים תחזור אליך ?

מלאי פרטים ונציגה שלנו תחזור אליך בהקדם

גלריית תמונות מתוך הקורסים

שתפו את הערכות עם החברים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!