מאז ומתמיד, המטבח הוא “הממלכה” של כל אשה יהודית, בשבתות וחגים, יומיום ואירועים. במטבח היהודי, בישול הוא גם מעבר לסתם אוכל, הרבה משמעות, מסורת של עדות ומנהגים שונים.
תמיד חלמת להתמצא בכל הסגנונות וסודות המטבח, לבשל לאירוע או שמחה?!
כמו לכולם, גם לך קרה שעבדת שעות על תבשיל והתוצאה לא עמדה בציפיות?!
כמה ייחלת שיבוא היום שתוכלי לגלות את כל הטיפים והסודות שיהפכו את הבישול שלך לחוויה עם תוצאות מושלמות!!
הקולינריום מזמינה אותך לקורס בישול עולמי. בקורס תלמדי להכיר מבחר של טכניקות בישול ייחודיות בשילוב תבלינים ועיצובים מרתקים ברמה מקצועית. הקורס חושף ידע נרחב על סגנונות בישול ממטבחים השונים: סיני, יפני, איטלקי, טורקי, מרוקאי הודי ועוד. תרכשי ידע מקיף, מקצועי ועיוני, תוך שימת דגש לאורך הקורס על התנסות מעשית לאורך כל השלבים, כך שתצאי עם ידע מעשי ולא רק תיאורטי.
בסוף הסדרה תצאי עם ידע נרחב ועם מקצועיות אמיתית ומקיפה בתחום, עם סט כלים נכון, ויכולת לעבוד ולהצליח בתחום, כמו שתמיד חלמת.