השאלות הנפוצות שלכן על איך לעצב עוגות
היום, לרגל קורס עיצוב העוגות הקרוב, בחרנו דווקא לגעת בשאלות הנפוצות שאנו מקבלים כל הזמן מכן, על העולם המרתק הזה של עיצוב וקישוט עוגות, קבלו:
ט"ו בשבט, השיטה לשמור פירות טריים ועוד 🍐🍍 🥝 🍒 🍎
ט"ו בשבט, בו כולנו נכין מגשי פירות, בין פירות יבשים ובין פירות חיים. בעיה נפוצה בהכנת מגשי פירות ובפירות פתוחים בכלל,היא שחלק מהפירות, תפוחים ועוד משחירים כאשר הם
הסודות של צילום המזון
כולנו יודעות כמה חשוב לצלם נכון מזון, אפשר לצלם אותה מנה בדיוק, בתמונה אחת היא תיראה פשוטה מאוד ובתמונה השנייה מנת פאר, וואו! הנה ארבעה כללים
פטיפורים, פחזניות וקינוחים שנשמרים במקפיא
אחד האתגרים של הקונדיטוריות הם הזמנות של הרגע האחרון. כשמגיע הזמנה גדולה של הרגע האחרון, קשה להכין את כל הקינוחים או העוגות על כל מרכיביהם ברגע האחרון.מצד
השיטה לאפיית לחם בתנור ביתי כמו בתנור אבן מקצועי
אפיית לחמים מקצועית תתבצע בתנור אבן עם אדים. האבן אוגרת בתוכה חום ומאפשרת טמפרטורה גבוה מאוד שמזניקה את החם. האדים בתנור מעכבים את היווצרות הקרום
כל סודות הטימפרור שיהיה לכן ברור!
באנו לחשוף את סודות הטימפרור
ולהציג את הטכניקות, שיהיה ברור!
הרמת כוסית בלתי נשכחת: איך להפוך את האירוע לחוויה מעצימה עבור העובדים
הרמות כוסית הן הזדמנות נהדרת לחגוג הישגים, להוקיר את העובדים ולחזק את הקשרים בצוות. עם זאת, לפעמים הרמות כוסית מסורתיות עלולות להפוך לשגרתיות וחסרות מעורבות אמיתית. איך הופכים את האירוע לחוויה שבאמת תשאיר חותם על העובדים?
עוגות בחושות? נגמרו החששות!
כל מה שצריך לדעת על קצפת מושלמת,
כדי שתכיני בקלות ולא תצאי מותשת!
כל מה שצריך לדעת על קצפת מושלמת, כדי שתכיני בקלות ולא תצאי מותשת!
כל מה שצריך לדעת על קצפת מושלמת,
כדי שתכיני בקלות ולא תצאי מותשת!
צנטרים נכונים שישדרגו לך את החיים!
אם גם את רוצה כלכך להעמיד עוגת זילוף מרשימה, אך מסתבכת שוב ושוב עם ההקצפה, לא סגורה על המרקם האידיאלי של קצפת, ולא ממש יודעת באילו צנטרים נכונים
השיטה לפטיפורים שנשארים יציבים ולא נמסים
קרה שהכנת פטיפורים יפים, מושלמים, הוצאת מההקפאה,
שלחת לאירוע והגיע חצי נמס ?
בואי חלה! בדרך הקלה!
חלות!
מילה אחת שעוטפת בתוכה חמימות ומשפחה
וגם תעשייה רווחית לגמרי לא קטנה.
ניגע כאן בנקודות רגישות… מ ו כ נ ו ת ? ? ?