
עוגות כשרות לפסח: המדריך המושלם לאפייה ללא קטניות
חג הפסח מביא עמו אתגרים קולינריים ייחודיים, ובמיוחד בתחום אפיית עוגות כשרות לפסח. היעדרות הקמח הרגיל יוצרת מציאות חדשה במטבח ודורשת חשיבה יצירתית. כשמוסיפים לכך

🍫 איך להצליח בפרלינים כבר עכשיו? ואיך להצליח בקונדיטוריה לכל החיים?
פורים כבר כאן – וזה בדיוק הזמן של הנערות להשתלב בהכנות! 🎭 פורים הוא חג מלא צבעים, טעמים ושמחה – וההכנות אליו הן חוויה של

קורס מגשי אירוח חלבי – המפתח להצלחה עם לקוחות עסקיים
קורס מגשי אירוח חלבי: המפתח להצלחה עם לקוחות עסקיים האם יש לך עסק בתחום הקונדיטוריה ואת שואפת לצמיחה משמעותית? השוק העסקי מחפש ספקיות מקצועיות של

קורס אפייה ללא גלוטן
קורס אפייה ללא גלוטן: המדריך המקיף להצלחה בעבר, מי שסבלו מצליאק או רגישות לגלוטן נאלצו לוותר על מאפים טעימים. אך העולם התפתח, ואיתו גם הטכניקות

קורס חיתוך פירות – מתחביב למקצוע מכניס
קורס חיתוך פירות: מתחביב למקצוע מכניס אם גם את מוצאת את עצמך מכינה מגשי פירות מעוצבים למשפחה ולחברות, ותוהה איך אפשר לקחת את התחביב היצירתי

השאלות הנפוצות שלכן על איך לעצב עוגות
היום, לרגל קורס עיצוב העוגות הקרוב, בחרנו דווקא לגעת בשאלות הנפוצות שאנו מקבלים כל הזמן מכן, על העולם המרתק הזה של עיצוב וקישוט עוגות, קבלו:

ט"ו בשבט, השיטה לשמור פירות טריים ועוד 🍐🍍 🥝 🍒 🍎
ט"ו בשבט, בו כולנו נכין מגשי פירות, בין פירות יבשים ובין פירות חיים. בעיה נפוצה בהכנת מגשי פירות ובפירות פתוחים בכלל,היא שחלק מהפירות, תפוחים ועוד משחירים כאשר הם

הסודות של צילום המזון
כולנו יודעות כמה חשוב לצלם נכון מזון, אפשר לצלם אותה מנה בדיוק, בתמונה אחת היא תיראה פשוטה מאוד ובתמונה השנייה מנת פאר, וואו! הנה ארבעה כללים

פטיפורים, פחזניות וקינוחים שנשמרים במקפיא
אחד האתגרים של הקונדיטוריות הם הזמנות של הרגע האחרון. כשמגיע הזמנה גדולה של הרגע האחרון, קשה להכין את כל הקינוחים או העוגות על כל מרכיביהם ברגע האחרון.מצד

השיטה לאפיית לחם בתנור ביתי כמו בתנור אבן מקצועי
אפיית לחמים מקצועית תתבצע בתנור אבן עם אדים. האבן אוגרת בתוכה חום ומאפשרת טמפרטורה גבוה מאוד שמזניקה את החם. האדים בתנור מעכבים את היווצרות הקרום

כל סודות הטימפרור שיהיה לכן ברור!
באנו לחשוף את סודות הטימפרור
ולהציג את הטכניקות, שיהיה ברור!

הרמת כוסית בלתי נשכחת: איך להפוך את האירוע לחוויה מעצימה עבור העובדים
הרמות כוסית הן הזדמנות נהדרת לחגוג הישגים, להוקיר את העובדים ולחזק את הקשרים בצוות. עם זאת, לפעמים הרמות כוסית מסורתיות עלולות להפוך לשגרתיות וחסרות מעורבות אמיתית. איך הופכים את האירוע לחוויה שבאמת תשאיר חותם על העובדים?