
המדריך לחזרה לעבודה אחרי החגים: לימודי קונדיטוריה כמסלול להגשמה אישית ומקצועית
לימודי קונדיטוריה כמסלול להגשמה אישית ומקצועית "כל בוקר הסתכלתי על השעון וספרתי את הדקות עד סוף היום. כשהתחלתי ללמוד קונדיטוריה

עוגות כשרות לפסח: המדריך המושלם לאפייה ללא קטניות
חג הפסח מביא עמו אתגרים קולינריים ייחודיים, ובמיוחד בתחום אפיית עוגות כשרות לפסח. היעדרות הקמח הרגיל יוצרת מציאות חדשה במטבח

🍫 איך להצליח בפרלינים כבר עכשיו? ואיך להצליח בקונדיטוריה לכל החיים?
פורים כבר כאן – וזה בדיוק הזמן של הנערות להשתלב בהכנות! 🎭 פורים הוא חג מלא צבעים, טעמים ושמחה –

קורס מגשי אירוח חלבי – המפתח להצלחה עם לקוחות עסקיים
קורס מגשי אירוח חלבי: המפתח להצלחה עם לקוחות עסקיים האם יש לך עסק בתחום הקונדיטוריה ואת שואפת לצמיחה משמעותית? השוק

קורס אפייה ללא גלוטן
קורס אפייה ללא גלוטן: המדריך המקיף להצלחה בעבר, מי שסבלו מצליאק או רגישות לגלוטן נאלצו לוותר על מאפים טעימים. אך

קורס חיתוך פירות – מתחביב למקצוע מכניס
קורס חיתוך פירות: מתחביב למקצוע מכניס אם גם את מוצאת את עצמך מכינה מגשי פירות מעוצבים למשפחה ולחברות, ותוהה איך

השאלות הנפוצות שלכן על איך לעצב עוגות
היום, לרגל קורס עיצוב העוגות הקרוב, בחרנו דווקא לגעת בשאלות הנפוצות שאנו מקבלים כל הזמן מכן, על העולם המרתק הזה

ט"ו בשבט, השיטה לשמור פירות טריים ועוד 🍐🍍 🥝 🍒 🍎
ט"ו בשבט, בו כולנו נכין מגשי פירות, בין פירות יבשים ובין פירות חיים. בעיה נפוצה בהכנת מגשי פירות ובפירות פתוחים בכלל,היא

הסודות של צילום המזון
כולנו יודעות כמה חשוב לצלם נכון מזון, אפשר לצלם אותה מנה בדיוק, בתמונה אחת היא תיראה פשוטה מאוד ובתמונה השנייה

פטיפורים, פחזניות וקינוחים שנשמרים במקפיא
אחד האתגרים של הקונדיטוריות הם הזמנות של הרגע האחרון. כשמגיע הזמנה גדולה של הרגע האחרון, קשה להכין את כל הקינוחים או העוגות

השיטה לאפיית לחם בתנור ביתי כמו בתנור אבן מקצועי
אפיית לחמים מקצועית תתבצע בתנור אבן עם אדים. האבן אוגרת בתוכה חום ומאפשרת טמפרטורה גבוה מאוד שמזניקה את החם. האדים

כל סודות הטימפרור שיהיה לכן ברור!
באנו לחשוף את סודות הטימפרור
ולהציג את הטכניקות, שיהיה ברור!