קורס בישול עולמי

הצטרפי למסע קולינרי מרתק בין מטבחים מהעולם. תכירי טכניקות חדשות, תתנסי בהכנה עצמאית, ותחזרי הביתה עם ארוחות מרהיבות וטעמים מפתיעים

קורס בישול עולמי

מבשלת כבר שנים – אבל מרגישה שמיצית? בקורס הבישול העולמי תגלי מחדש את חדוות המטבח עם מנות, טעמים וטכניקות ממטבחי גורמה נבחרים מרחבי העולם: איטלקי, צרפתי, אסייתי, בלקני והמטבח הישראלי.
זה הרבה יותר מתחביב – הקורס נבנה גם עבור נשים שרוצות להפוך את הבישול להכנסה. תלמדי איך לייצר תפריט מגוון, איך לבשל מהר ובדיוק, ואיך להוציא מנות גורמה  שנראות ונמכרות כמו במסעדה.

סך מפגשים

והשעות

5 מפגשים
בין השעות 18:00 עד 22:00
(27 שעות אקדמיות)

מנחות הקורס

שף מרילין איילון, שף הדסה ברוכים

מה תלמדו בקורס

שיעור 01

מטבח איטלקי

הכנה של קלאסיקות איטלקיות בעבודת יד – עם כל הסודות שמאחורי המנות הכי נחשקות. נלמד להכין נניוקי רך מוגש ברוטב בטטה מוקרם,כדורי ארנצ'יני מוגש ברוטב רוזה, פסטה עבודת יד ברוטב אלפרדו, רביולי ממולא בגבינות ופיצה איטלקית עשירה. נעמיק בטכניקות הרוטב, שילוב עשבי תיבול, הגשה צבעונית – ונצא עם מגש טעמים איטלקי כמו ממילאנו.

שיעור 02

מטבח אסייתי

מסע לאסיה בסטייל – עם מנות שכיף להכין ולא פחות מכיף לאכול. נלמד להכין סושי בטעמים ועיצובים נדירים וטרנדיים, דים סאם ,אגרול ממולא ירקות, לחמניות באן מפוצצות טעמים, וסלט תאי משגע. נבין את האיזון שבין חמוץ-מתוק, נלמד קיפולים מדויקים ונסיים עם מגש צבעוני,
מעוצב ומושלם.

שיעור 03

מטבח צרפתי

ניחוחות פריזאיים ודיוק של שף – נבשל עם חמאה, יין, תיבול עדין וחומרי גלם עשירים. נכין באגט צרפתי מוגש בחמאה וריבה אוטנטי, רטטאוי, סלט ניסואז, טארט טטן, פיסלדייר וקרפ צרפתי עשיר. נלמד על סידור הצלחת, שילובי מרקמים וטכניקות קלאסיות מהמטבח האלגנטי בעולם.

שיעור 04

מטבח בלקני

טעמים ביתיים מהבלקן במראה חגיגי ומודרני. נכין מאפים מהבילים כמו בואיקוס וספנקופיטה, חצילים קלויים בסגנון טורקי, גירוס יווני עם ירקות שורש וטחינה לימונית. נלמד לשלב גבינות פטה, יוגורט ותבלינים ים-תיכוניים – ונצא עם מגש מנות שמחברות בין מסורת לרעננות.

שיעור 5

מטבח ישראלי

חגיגה של צבע, יצירתיות וקולינריה מקומית. נלמד להכין חומוס מסבחה ישראלי, חומוס שקשוקה, פיתות עבודת יד ,קציצות פלאפל, צ'יפס בטמפורה ,טבעות בצל, סלט ישראלי, וכנאפה לקינוח. נכיר את השילוב הייחודי של קיבוץ גלויות דרך האוכל – ונסיים עם שולחן מלא שמחת חיים וטעמים מפתיעים.

זה מה שיקרה לך בסיום הקורס:

ארוחות טעימות ומפתיעות

במקום לחזור שוב על אותם מתכונים – תדעי איך להפוך כל ארוחה בבית לחגיגה של טעמים, ריחות וצבעים, כמו במסעדות הכי שוות.

לגוון בלי מאמץ

תצאי מהקיבעון של התפריט הקבוע, ותרכשי רעיונות, שילובים ומנות מכל העולם שיאפשרו לך לגוון בלי להתאמץ – ולהפתיע כל פעם מחדש.

טכניקות מתרבויות שונות

מלבד המאכלים המיוחדים, תלמדי טכניקות עבודה מרתקות ממטבחים בינלאומיים, שתוכלי לשלב גם בארוחות משפחתיות וגם במנות חגיגיות – בצורה פשוטה ומדויקת.

עסק מיוחד במינו

אם יש לך עסק קולינרי – תוסיפי לתפריט שלך מנות מרשימות, נדירות וייחודיות שיגרמו ללקוחות לבחור דווקא בך, שוב ושוב, ויקפיצו את כל העסק.

מעניין אותך?

את מוזמנת להוריד את סילבוס הקורס!

מה הסיפור שלנו?

את הקולינריום הקמנו לפני עשור במטרה להביא את לימודי הקולינריה המקצועיים ביותר  למגזר הדתי וחרדי מבלי לוותר על ערכיו ועקרונותיו.

לא עוד תלמידות שמכינות אך לא טועמות בגלל הכשרות, 

אנו מאמינים שגם מי שרוצה לימודים למהדרין לא צריך להתפשר על המקצועיות וההנאה. הקולינריום מביאה לכם לימודי קולינריה למהדרין, וברמה הגבוהה ביותר.

הקורסים הקרובים


בני ברק

ימי שני בשעות 18:00-22:00

30.06.2025
ד'' תמוז תשפ"ה

מוכנה לצאת למסע ולהפוך להיות קונדיטורית עלית?

כאן עושים את הצעד הראשון >

סדנת מארזי קינוחים

מחיר: 420 ש"ח