fbpx

הסודות שלפני ההגשה: טיפים להצלחת מאכלי הגבינה בשבועות

כולנו משקיעים בארוחות החלביות לחג השבועות, אבל כדי שהם יהיו מושלמים, חשוב לדעת כיצד להכין אותם להגשה בצורה הנכונה.
כולנו משקיעים בארוחות החלביות לחג השבועות, אבל כדי שהם יהיו מושלמים, חשוב לדעת כיצד להכין אותם להגשה בצורה הנכונה. הפעם, אנחנו מביאים לכם טיפים קטנים על גבינות ומאכליהם, שיעשו את ההבדל הגדול בטעם ובמרקם.
 
גבינות קשות ורכות: יש להוציא את הגבינות מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה. הדבר מאפשר לגבינות להגיע לטמפרטורת החדר ומדגיש את הטעמים והמרקם שלהן.
 
עוגת גבינה: מומלץ להכין את עוגת הגבינה יום או יומיים קודם ולהשאיר אותה במקרר ללילה. להוציא מהמקרר כשעה לפני ההגשה כדי שתגיע לטמפרטורת חדר.
 
גבינות רכות במים: גבינות רכות כמו בייבי מוצרלה מומלץ לשמור בתוך המים שלהן. אם היא לא מגיעה עם נוזלים, ניתן לשמור אותה בקופסה עם מים ולהחליף את המים מדי יום כדי לשמור על טריות.
 
שמנת מתוקה וקצפת: שמנת מתוקה יש להקציף ישר מהמקרר, אך לאחר ההקצפה ניתן לשמור אותה במקרר לכמה שעות לפני ההגשה.
 
שימור במקפיא: אם יש לך עוגות או קינוחי חלב במקפיא, יש להוציא אותם להפשרה במקרר כמה שעות לפני ההגשה. 
 
צלחות גבינות: בעת הכנת צלחת גבינות, מומלץ לשלב גבינות עם לחמים, קרקרים, פירות יבשים, דבש ואגוזים. זה יוצר חווייה טעימה מגוונת ומעניינת.
 
גבינת ריקוטה: ריקוטה היא גבינה רכה שמתאימה גם למנות מתוקות וגם למנות מלוחות. מומלץ להוציא אותה מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה ולערבב מעט כדי לשפר את המרקם שלה.
 
גבינת מסקרפונה: שמור את המסקרפונה במקרר עד לשימוש. לפני ההגשה ניתן לערבב אותה קלות כדי להגביר את הקרמיות שלה. מתאימה במיוחד לקינוחים כמו טירמיסו.
 
גבינת חלומי: חלומי ניתן לצלות או לטגן קלות לפני ההגשה. חימום הגבינה מוסיף לה טעם ומרקם ייחודי.
 
יוגורט יווני: יוגורט יווני מצוין כמנה קרה, אך ניתן גם להגיש אותו עם פירות טריים, דבש או גרנולה. להוציא מהמקרר ממש לפני ההגשה.
 
גבינת פרמזן: פרמזן מומלץ לגרד מעל מנות חמות ממש לפני ההגשה כדי לשמור על הטריות והטעם העשיר שלה.

ועכשיו, ההזדמנות שלך להכיר קינוחים חלביים מהירים וקלילים לשדרוג וגיוון שולחן החג

אז למדנו על גבינות שזה חלק חשוב מארוחות החג, אבל אי אפשר לוותר על הקינוחים החלביים המתוקים שמשדרגים את כל הארוחה
 
סדנה מיוחדת של קינוחים קלילים ומהירים להכנה אך מפתיעים וטעימים ביותר.
 
אז אם גם את: 
מארחת בחג ורוצה לכבד בקינוח מיוחד שישאיר את כולם עם פיות פעורים,
רוצה להפתיע את המשפחה בעוד קינוחים חלביים לא מוכרים,
מתארחת ורוצה להביא משהו ייחודי שלא הכינו ולא עוד עוגת גבינה לאוסף,
רוצה להכין את הטופ אבל במינימום זמן ומאמץ.
 
הסדנה הזו בשבילך !
 

להגשים חלום קולינרי

כאן תהפכי את האהבה שלך לבישול ואפייה למקצוע משתלם ומרשים ! הצטרפי אלינו היום והתחילי לבנות את העתיד שלך בקולינריה העולמית....
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
אינסטגרם

סדנת פחזניות ובצק רבוך

מחיר: 420 ש"ח

סדנת הכנת קינוחי בוטיק לחגים- ערב השקה

מחיר: 79 ש"ח

סדנת מאפי בוקר


מחיר: 420 ש"ח

סדנת מארזי קינוחים לראש השנה

מחיר: 490 ש"ח

סדנת בישול מטבח צרפתי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מטבח אסייתי

מחיר: 420 ש"ח