קורס מגשי אירוח - כל המידע
קיבלנו המון שאלות מנשים שמתעניינות בקורס מגשי אירוח חלבי בהקולינריום. שאלות על ידע קודם, התאמה אישית, אפשרויות התפרנסות ועוד. אספנו את כל השאלות הכי נפוצות וענינו עליהן בפירוט - כדי שתוכלי להחליט בוודאות האם הקורס מתאים לך!
צריך ידע קודם? בכלל לא!
הקורס מגשי אירוח משלב המון אפייה וכל מה שקשור למגשי אירוח. את לא חייבת שיהיה לך ידע בבישול - אם יש לך זה יתרון והכל ילך לך מהר יותר, אבל אם אין לך יהיה לך גם בסדר גמור.
תשתלבי ותלמדי הכל מהבסיס - החל מטכניקות בסיסיות ועד לרמה מקצועית גבוהה.
זה באמת מתאים לי? בואי נבדוק
יש לך התלבטות ממש נכונה! אם את טיפוס של עבודות משרד ותכנות ואת פחות אוהבת לעבוד פיזית, צריך לקחת בחשבון שעיסוק בתחומי הבישול והאפייה זה משהו שמצריך כוח, עבודה ואנרגיה - וצריך לאהוב את זה!
מצד שני, אם את מאוד נהנית לבשל בבית - קחי את הקורס בשביל עצמך! זה שווה, את משקיעה פעם אחת ונהנית ממנו כל החיים.
למה דווקא חלבי ולא בשרי?
שאלה מעולה! מניסיון רב, הנשים שלומדות בשרי אחר כך לא ממש מתעסקות בזה. הסיבה? זה דורש עבודה פיזית כבדה יותר ועבודה במטבחים שרובם שם גברים - סביבת עבודה שפחות מתאימה לנשים בציבור שלנו.
אז איך מתפרנסים מזה? שאלה מצוינת!
בוודאי! ללא ספק!! הזמנות של מגשי אירוח מתחילות באלפי שקלים. את לומדת איך לעבוד נכון, ניהול פרקטיקות עבודה, ניהול זמן נכון - וככה את מרוויחה משכורת נכבדה מאוד.
הסוד? לעבוד בשלבים, להתארגן כמו שצריך, לתכנן את הזמנים נכון - ואז הכל זורם!
מה בעצם מכינים בקורס?
כל הסוגים! את מקבלת את כל המעטפת כדי להוציא אירועי בוטיק יוקרתיים. הנה כמה דוגמאות למה שתלמדי להכין:
אז מה עכשיו?
אם יש לך שאלות נוספות - אנחנו כאן. בסטוריז, בהודעות, או בשיחה עם יועצות הלימודים.
ואם את מרגישה שזה הזמן לבדוק אם זה מתאים לך - מוזמנת לשיחת ייעוץ קצרה, בלי התחייבות.
מה עוד כדאי לדעת?
בעידן הדיגיטלי צילום איכותי הוא הכלי הכי חזק שלך! בשיעור צילום מזון תלמדי איך לצלם את המגשים שלך בצורה שגורמת ללקוחות להזמין מיד - תאורה נכונה, זוויות צילום מנצחות, סטיילינג מקצועי ורקעים שמדגישים את היופי. תכירי גם טכניקות עריכה פשוטות שישדרגו לך את התמונות. זה ממש משנה את המשחק!
בדיוק! בשיעור שיווק ותמחור תלמדי את כל מה שצריך כדי להפוך את התשוקה שלך למקצוע רווחי - איך לבנות מיתוג חזק, ליצור קשרים עסקיים, לבנות תפריטים שמושכים, ובעיקר: איך לתמחר נכון! כי בלי תמחור נכון, אין עסק. נלמד איך להציג את השירות שלך בצורה שתבליט אותך בשוק התחרותי ותמשוך לקוחות.
ארבע סיבות מעולות: ראשית, לקוחות מוסדיים - מוסדות וארגונים מזמינים כל הזמן לטקסים וחגיגות, זה לקוח עוגן מושלם! שנית, הביקוש ענק והיצע קטן - כולם רוצים, מעט יודעים להכין. שלישית, אם יש לך כבר עסק בקונדיטוריה/עוגות - זה הרחבה מושלמת של השירות. ורביעית, העיצובים והאסתטיקה שתלמדי פה יאפשרו לך לעבוד עם האירועים היוקרתיים ביותר!
בשיעור בר סלטים זה לא סתם חסה ועגבניה... תלמדי להכין סלטים רעננים, חדשניים ומפתיעים שיהיו כוכבי האירוע לצד כל המנות! כל סלט שתכיני יביא צבעוניות, טעמים מיוחדים ובריאות לשולחן. זה המרכיב שמשלים את התמונה המושלמת של מגש אירוח מקצועי.
הקינוחים זה הכוכבות! תכיני חיתוכיות גבינה יציבות שנשארות מושלמות גם אחרי שעות על השולחן, חיתוכיות בראוניז שוקולד שממכרות, סופלה לוטוס שמפיל את כולם ומרנג לימון חמוץ-מתוק שמסיים בצורה מושלמת. כל הקינוחים האלה מתאימים לצד הקפה ובמידות אישיות נוחות - בדיוק מה שצריך למגש אירוח מנצח!
כן! זה אחד השיעורים הכי מיוחדים - תלמדי להכין פסטה עם רטבים מדהימים שעושים את ההבדל, שקשוקת הבית המושלמת שכולם אוהבים, לזניה עשירה ומפנקת ופולנטה קרמית שפשוט מעולה. המנות האלה נותנות לך את היכולת להציע תפריט מגוון באמת, לא רק פינגר פוד - אלא גם מנות ראשיות שמרשימות בכל אירוע!