אם גם את רוצה כלכך להעמיד עוגת זילוף מרשימה,
אך מסתבכת שוב ושוב עם ההקצפה,
לא סגורה על המרקם האידיאלי של קצפת,
ולא ממש יודעת באילו צנטרים נכונים רצוי להשתמש
כדי להגיע לתוצאה המושלמת, ולעוגה המעלפת?
אם את מזדהה עם הלבטים והחששות,
הניוזלטר הזה בדיוק בשבילך!
אז מהי למעשה מרקם הקצפת הנכון והמדוייק לזילוף מקצועי?
מרקם הקצפת צריך להיות רך אך יציב, בשלב כזה
הנע בין המרקם למילוי עוגה לבין המרקם לעיטוף עוגה.
חשוב לדעת:
את הקצפת נוכל לצבוע בצבע מאכל ג'ל על בסיס מים
את הקצפת נוכל לצבוע בצבע מאכל ג'ל על בסיס מים
המיועד לקצפות.
אז למה החלה שלך לא יפה ולא פוטוגנית את ממש בהלם!
נמתחה כולה, השתטחה ואיבדה צלם.
כדי לזלף מקצועי,
נשתמש בשקית זילוף וצנטר תואם.
ישנם סוגים רבים של צנטרים, וכל אחד מהם ייתן לנו זילוף שונה,
ולכן חשוב כ"כ בזמן תיכנון עיצוב העוגה, להכין את הצנטרים הייעודיים לה.
כך נגיע לרמת דיוק ואסתיקה מרשימים.
הזילוף באמצעות צנטרי זילוף, הוא קל ופשוט, אך נותן תוצאה
מרהיבה ומושלמת, מדוייקת להפליא, והכי חשוב, מרשימה!
טיפ חשוב:
אל תמלאי את שקית הזילוף עד גדותיה בקצפת,
1. כדי שהקצפת לא תתחמם מהיד ותתרכך יתר על המידה.
2. כדי שתהיה לך אחיזה טובה ויציבה לזילוף מדוייק.
מבחר הצנטרים העצום כיום מבלבל ממש,
באנו לעשות לך קצת סדר מחדש
ניתן לחלק את הצנטרים למספר סדרות עקריות:
סדרת כוכב סגור.
סדרת כוכב פתוח.
סדרת עגול חלק.
סדרת המלמלות.
סדרת הכוכבים הצרפתיים.
סדרת הצנטרים הרוסיים.
סדרת הצנטרים הרוסיים הכדוריים.
סדרת הכוכבים העמוקים.
סדרת ורדים ועלים.
סדרת "המיוחדים".
סדרת "כוכב מסובב".
צנטרי ה"ג'מבו".
כמעט את כל סוגי הסדרות ניתן למצוא גם בצנטרים קטנים וגם בגדולים.
וחלקם אפילו בצנטרים המכונים: "ג'מבו" שהם צנטרים ענקיים ממש.
אז במה כדאי לבחור בצנטר קטן או בצנטר גדול?
פשוט: אם את זקוקה לצנטר עם פתח גדול, תאלצי כמובן לרכוש צנטר גדול,
כיון שטכנית לא ניתן לייצר פתחים גדולים בגודל קטן.
במקרים אחרים, זה בעיקר עניין של העדפה אישית. רב העוסקות בתחום מעדיפות דווקא את הצנטר הקטן. הן בגלל המחיר, והן בגלל שהן מאבדות ככה פחות חומר בסיום הזילוף.
וכמובן, כל תורת השימוש המקצועי והזילוף בצנטרים גם נלמד בקורס המבוקש של עיצוב וזילוף עוגות
בקורס 'עיצוב עוגות' תוכלי ללמוד את השיטה המדוייקת לשילוב מנצח של טעם וגם יופי.
עוגות שכולן יופתעו לראות, אבל יותר יופתעו כשיתטעמו אותן.
תערכי הכרות מעמיקה עם חומרי הגלם ושיטות העבודה היעילות והנכונות,
תדעי כיצד להמנע מטעויות נפוצות ולהפוך את הכשרון שלך לחוויה של הצלחות ושל אין סוף מחמאות שיפתחו לך חלון לפרנסה ריווחית ומשתלמת.