ט"ו בשבט,
בו כולנו נכין מגשי פירות, בין פירות יבשים ובין פירות חיים.
בעיה נפוצה בהכנת מגשי פירות ובפירות פתוחים בכלל,
היא שחלק מהפירות, תפוחים ועוד משחירים כאשר הם עומדים פתוחים והאויר בא במגע עם פנים הפרי.
ולכן, בפרט כאלה שעוסקות בתחום ומכינות מגשים ועיצובי פירות לאירועים,
נאלצות להכין ברגע האחרון כדי שלא ישחיר.
מה הפתרון ?
כדי שהפירות יישמרו טריים ולא ישחירו
יש לטבול אותם במים מהולים במלח לימון.
אח כך, יש לעטוף את הפירות בניילון נצמד ולהניח במקרר,
כך, הפירות יישמרו לאורך זמן ולא ישחירו.
אפשר גם לטבול או להתיז מים בטעמים המכילים גם חומצת לימון,
וכן במיץ לימון ממש, אך מעט ובעדינות, כי הפרי עלול קבל את טעם הלימון.
למי מיועד הקורס ?
לאמהות, לעסקיות, לחובבות התחום, ועוד ועוד.
אך במיוחד,
אך במיוחד,
לאחרונה, מצטרפות עוד ועוד קונדיטוריות שמגלות כמה ההזמנות גדלות כשהן מציעות גם את הטרנד החזק באירועים, 🥝
מגלות שלפתע הלקוחות רוצות דווקא אותן ולא אחרות, כי הן מציעות גם פירות וגם קינוחים וקונדיטוריה, 🍇
ומגלות שהכישרון שלהן בקונדיטוריה, מתבטאת גם בעיצוב פירות 🍓
אז בפרט אם את עוסקת בקונדיטוריה, המקצוע הזה מכפיל רווח בשבילך, מוזמנת 👇
מגלות שלפתע הלקוחות רוצות דווקא אותן ולא אחרות, כי הן מציעות גם פירות וגם קינוחים וקונדיטוריה, 🍇
ומגלות שהכישרון שלהן בקונדיטוריה, מתבטאת גם בעיצוב פירות 🍓
אז בפרט אם את עוסקת בקונדיטוריה, המקצוע הזה מכפיל רווח בשבילך, מוזמנת 👇