fbpx

השיטה לפטיפורים שנשארים יציבים ולא נמסים

קרה שהכנת פטיפורים יפים, מושלמים, הוצאת מההקפאה, שלחת לאירוע והגיע חצי נמס ?
גנאש השוקולד שממנו אנחנו מרכיבות את הפטיפורים מורכב משוקולד ונוזל 
– שזה קצפת צמחית או שמנת מתוקה. 
 
כדי להרכיב פטיפורים שאינם נמסים,
 
אנחנו לומדות להבדיל בין גנאש רך שמיועד למילוי פרלינים ועוד,
 לבין גנאש מוצק יותר שמיועד לחיתוך והרכבת פטיפורים 
– שהוא ביחס של פי 2 שוקולד מהנוזל, 
 
עם הגנאש המוצק אנחנו בונות את הפטיפורים וכך הפטיפורים לא נמסים. 
בסדנה כמובן נלמד את האיזון העדין והמדויק, נתנסה בעצמנו עד להצלחה, 
ועוד הרבה…
.
.

וזה רק 1 מתוך 634 הטכניקות המיוחדות הנלמדות בקורס הנערות ונותנות כלים מדויקים המבטיחים הצלחתך

הקורסים והסדנאות שלנו מותאמות במיוחד לאוכלוסיה הדתית והחרדית, לנשים בלבד ובכשרות מהדרין

רוצה לשמוע עוד? השאירי הודעה ונחזור אלייך בהקדם :)

להגשים חלום קולינרי

כאן תהפכי את האהבה שלך לבישול ואפייה למקצוע משתלם ומרשים ! הצטרפי אלינו היום והתחילי לבנות את העתיד שלך בקולינריה העולמית....
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
אינסטגרם

סדנת פחזניות ובצק רבוך

מחיר: 420 ש"ח

סדנת הכנת קינוחי בוטיק לחגים- ערב השקה

מחיר: 79 ש"ח

סדנת מקצועית למאפי בוקר

מחיר: 680 ש"ח

סדנת מארזי קינוחים לראש השנה

מחיר: 490 ש"ח

סדנת בישול מטבח צרפתי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מטבח אסייתי

מחיר: 420 ש"ח