גנאש השוקולד שממנו אנחנו מרכיבות את הפטיפורים מורכב משוקולד ונוזל
– שזה קצפת צמחית או שמנת מתוקה.
כדי להרכיב פטיפורים שאינם נמסים,
אנחנו לומדות להבדיל בין גנאש רך שמיועד למילוי פרלינים ועוד,
לבין גנאש מוצק יותר שמיועד לחיתוך והרכבת פטיפורים
– שהוא ביחס של פי 2 שוקולד מהנוזל,
עם הגנאש המוצק אנחנו בונות את הפטיפורים וכך הפטיפורים לא נמסים.
בסדנה כמובן נלמד את האיזון העדין והמדויק, נתנסה בעצמנו עד להצלחה,
ועוד הרבה…
.
.