fbpx

קינוחים שלא נמסים בדרך ? אפשרי

קיבלנו הרבה תגובות ושאלות למייל על קורס הפירות ששלחנו שלשום,  וגם מצטרפות חדשות לקורס שהולכות לעשות הרבה כיף וכסף.  חגית, הודיה, מיכל דבורה ומרגלית, ברוכות הבאות !
גם קינוחים מזיעים בקיץ, ואם אנחנו שולחות או נוסעות איתם מהבית לאירוע, אנחנו חייבות להקפיד על כללי ברזל להימנע מעגמת נפש 🙁
 
1. ייצוב קצפות – הוסיפו מעט ג'לטין לקצפות למניעת התמוססות 
 
2. השאירו בהקפאה עד היציאה או המשלוח מהבית
 
3. וודאו שיש מזגן במקום ההגעה, גם אם מגיעים לפני האירוע
 
4. בזמן הנסיעה לבחור את המקום הכי מוצל וצונן, ולא חשוף לשמש, ככל שהנסיעה ארוכה יותר חשוב יותר להקפיד.
 
5. לנסיעות ארוכות – הניחו את קופסת הקינוחים בתוך צידנית קטנה, ואאותה בתוך צידנית גדולה יותר בקרח. זה יוצר אזור שומר קור
 
 
 
 

להגשים חלום קולינרי

כאן תהפכי את האהבה שלך לבישול ואפייה למקצוע משתלם ומרשים ! הצטרפי אלינו היום והתחילי לבנות את העתיד שלך בקולינריה העולמית....
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
אינסטגרם

סדנת פחזניות ובצק רבוך

מחיר: 420 ש"ח

סדנת הכנת קינוחי בוטיק לחגים- ערב השקה

מחיר: 79 ש"ח

סדנת מאפי בוקר


מחיר: 420 ש"ח

סדנת מארזי קינוחים לראש השנה

מחיר: 490 ש"ח

סדנת בישול מטבח צרפתי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מטבח אסייתי

מחיר: 420 ש"ח