גם קינוחים מזיעים בקיץ, ואם אנחנו שולחות או נוסעות איתם מהבית לאירוע, אנחנו חייבות להקפיד על כללי ברזל להימנע מעגמת נפש 🙁
1. ייצוב קצפות – הוסיפו מעט ג'לטין לקצפות למניעת התמוססות
2. השאירו בהקפאה עד היציאה או המשלוח מהבית
3. וודאו שיש מזגן במקום ההגעה, גם אם מגיעים לפני האירוע
4. בזמן הנסיעה לבחור את המקום הכי מוצל וצונן, ולא חשוף לשמש, ככל שהנסיעה ארוכה יותר חשוב יותר להקפיד.
5. לנסיעות ארוכות – הניחו את קופסת הקינוחים בתוך צידנית קטנה, ואאותה בתוך צידנית גדולה יותר בקרח. זה יוצר אזור שומר קור