fbpx

השיטה לפטיפורים שנשארים יציבים ולא נמסים

קרה שהכנת פטיפורים יפים, מושלמים, הוצאת מההקפאה, שלחת לאירוע והגיע חצי נמס ?
גנאש השוקולד שממנו אנחנו מרכיבות את הפטיפורים מורכב משוקולד ונוזל 
– שזה קצפת צמחית או שמנת מתוקה. 
 
כדי להרכיב פטיפורים שאינם נמסים,
 
אנחנו לומדות להבדיל בין גנאש רך שמיועד למילוי פרלינים ועוד,
 לבין גנאש מוצק יותר שמיועד לחיתוך והרכבת פטיפורים 
– שהוא ביחס של פי 2 שוקולד מהנוזל, 
 
עם הגנאש המוצק אנחנו בונות את הפטיפורים וכך הפטיפורים לא נמסים. 
בסדנה כמובן נלמד את האיזון העדין והמדויק, נתנסה בעצמנו עד להצלחה, 
ועוד הרבה…
.
.

וזה רק 1 מתוך 634 הטכניקות המיוחדות הנלמדות בקורס הנערות ונותנות כלים מדויקים המבטיחים הצלחתך

להגשים חלום קולינרי

כאן תהפכי את האהבה שלך לבישול ואפייה למקצוע משתלם ומרשים ! הצטרפי אלינו היום והתחילי לבנות את העתיד שלך בקולינריה העולמית....
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
אינסטגרם

סדנת פחזניות ובצק רבוך

מחיר: 420 ש"ח

סדנת הכנת קינוחי בוטיק לחגים- ערב השקה

מחיר: 79 ש"ח

סדנת מאפי בוקר


מחיר: 420 ש"ח

סדנת מארזי קינוחים לראש השנה

מחיר: 490 ש"ח

סדנת בישול מטבח צרפתי

מחיר: 420 ש"ח

סדנת מטבח אסייתי

מחיר: 420 ש"ח