זמן :כ- 15 דקות

רמה :קלה

חומרים

250 גר’ שמנת מתוקה

(לגרסה פרווה ניתן להמיר בקצפת צמחית)

750 גר’ תותים טחונים /כל פרי אחר לבחירה

750 גר’ חלב / חלב סויה

חבילת ג’לי תות

500 גר’ אננס  (אפשרי משימורים)

אופן ההכנה

לטחון היטב בבלנדר את התותים והאננס.

להוסיף את השמנת (לא מוקצפת)

את החלב ואת אבקת הג’לי תות.

 

להגיש קר.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

חטיף טעמי ביתי

כ35

חטיף טעמי ביתי

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!