זמן :כחצי שעה

רמה :קלה

כמות :כ4

חומרים

חומרים טורט:
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
כפית אהקת אפייה
1/3 כוס שמן

חומרים לגנאש שוקולד:
150 גר’ שוקולד מריר
150 גר’ ריצ’
כף קרם לוטוס

חומרים לקרם לוטוס:
250 גר’ קצפת
כף גדושה קרם לוטוס

חומרים ציפוי שוקולד:
600 גר’ שוקולד מריר
60 גר’ שמן קנולה

 

אופן ההכנה

אופן הכנת הטורט :

  1. להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
  2. להנמיך את עוצמת ההקצפה ולהוסיף חלמונים, שמן ושאר החומרים
  3. לשמן תבנית של תנור וליצוק את כל התערובת ולשטח
  4. לאפות ל20 דק’ על 180 מעלות
  5. אחרי האפייה לקרר מעט ולגלגל לרולדה יחד עם הנייר אפייה, ולהמתין עד שמתקרר לחלוטין

אופן הכנת גנאש שוקולד:

  1. לחמם את הכל ביחד עד להיווצרות תערובת חלקה
  2. לפתוח את הרולדה שהכנו לפני כן, ולחלק אותו ל3 רצועות טורט לרוחב
  3. למרוח על כל רצועה גנאש

אופן הכנת קרם לוטוס:

  1. להקציף לקצף יציב ולזלף מעל הגנאש שמרחנו על הטורטים
  2. לגלגל כל רצועה לרולדה קטנה ולהקפיא כשעה
  3. לחתוך לגודל של 5 ס”מ ולצפות בציפוי שוקולד (בקטע הבא)

אופן הכנת ציפוי שוקולד:

  1. לחמם ולהמיס את השוקולד
  2. להניח על רשת את הרולדות האישיות וליצוק מעל שוקולד מומס
  3. אפשר לזלף מעל כקישוט לוטוס מומס, לקרר ולהגיש

 

 

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

טארט הדרים

כ12

טארט הדרים

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!