זמן :כ-20 דקות
רמה :קלה
כמות :6-8 מנות
חומרים
פשטידה:
170 מ”ל שמנת מתוקה
800 גר’ ברוקולי מופשר ומסונן
30 גר’ חמאה מומסת
250 גר’ קוטג’
100 גר’ גבינה צהובה מגורדת גס
4 ביצים טרופות
3 כפות קמח
1 כף שמן לשימון התבנית
מלח , פלפל.
רוטב:
3/4 כוס שמנת מתוקה או לבישול
25 גר’ חמאה
2 כפות קמח
אגוז מוסקט מגורד לפי הטעם
מלח , פלפל
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות
- חותכים את הברוקולי ומוסיפים את שאר החומרים ובוחשים היטב.
- משמנים את התבנית ,שופכים מעל את תערובת הברוקולי ואופים כ-50 דקות.
- מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר מוסיפים את הקמח ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השמנת ומתבלים באגוז מוסקט מלח ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
- שופכים את הרוטב על הפשטידה החמה לפני ההגשה.
שתפי את המתכונים שלנו
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אולי גם זה יעניין אותך:


