זמן :כ-20 דקות

רמה :קלה

כמות :6-8 מנות

חומרים

פשטידה:

170 מ”ל שמנת מתוקה

800 גר’ ברוקולי מופשר ומסונן

30 גר’ חמאה מומסת

250 גר’ קוטג’

100 גר’ גבינה צהובה מגורדת גס

4 ביצים טרופות

3 כפות קמח

1 כף שמן לשימון התבנית

מלח , פלפל.

 

רוטב:

3/4 כוס שמנת מתוקה או לבישול

25 גר’ חמאה

2 כפות קמח

אגוז מוסקט מגורד לפי הטעם

מלח , פלפל

אופן ההכנה

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות
  • חותכים את הברוקולי ומוסיפים את שאר החומרים ובוחשים היטב.
  • משמנים את התבנית ,שופכים מעל את תערובת הברוקולי ואופים כ-50 דקות.
  • מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר מוסיפים את הקמח ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השמנת ומתבלים באגוז מוסקט מלח ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
  • שופכים את הרוטב על הפשטידה החמה לפני ההגשה.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!