זמן :כ-20 דקות

רמה :קלה

כמות :6-8 מנות

חומרים

פשטידה:

170 מ”ל שמנת מתוקה

800 גר’ ברוקולי מופשר ומסונן

30 גר’ חמאה מומסת

250 גר’ קוטג’

100 גר’ גבינה צהובה מגורדת גס

4 ביצים טרופות

3 כפות קמח

1 כף שמן לשימון התבנית

מלח , פלפל.

 

רוטב:

3/4 כוס שמנת מתוקה או לבישול

25 גר’ חמאה

2 כפות קמח

אגוז מוסקט מגורד לפי הטעם

מלח , פלפל

אופן ההכנה

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות
  • חותכים את הברוקולי ומוסיפים את שאר החומרים ובוחשים היטב.
  • משמנים את התבנית ,שופכים מעל את תערובת הברוקולי ואופים כ-50 דקות.
  • מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר מוסיפים את הקמח ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השמנת ומתבלים באגוז מוסקט מלח ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
  • שופכים את הרוטב על הפשטידה החמה לפני ההגשה.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

הקולינריום בית ספר חוויתי לקולינריה מקצועית

סלט פסטה ברוקולי וגבינות

סלט פסטה ברוקולי וגבינות

הקולינריום בית ספר חוויתי לקולינריה מקצועית

עוגת גבינה בציפוי קראנץ' וקרם שנטילי שוקולד

עוגת גבינה בציפוי קראנץ’ וקרם שנטילי שוקולד

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!