זמן :כ- 40 דקות
רמה :מתקדמות
כמות :כ-30 פטיפורים
חומרים
בסיס לפטיפור:
150 גר’ שוקולד מריר
תבנית רויאל צורת ביסקוויט
צדפת חלבה פקאן:
200 גר’ שוקולד לבן
2 כפות קרם חלבה
50 גר’ פקאנים טחונים
צדפת נוגט:
200 גר’ שוקולד מריר
2 כפות קרם נוגט
שוקולד משולש לקישוט:
50 גר’ שוקולד לבן
150 גר’ שוקולד מריר
גנאש שוקולד (חומר להדבקת פטיפורים):
150 גר’ שוקולד מריר
75 גר’ קצפת צמחית
אופן ההכנה
בסיס לפטיפור:
- ממיסים את השוקולד המריר
- ממלאים את התבנית רויאל ומקפיאים כ-20 דקות
צדפת חלבה פקאן:
- ממיסים את השוקולד ומוסיפים את החלבה ואת הפקאנים
- יוצקים לתוך תבנית צדפים ומקפיאים כ20 דקות
צדפת נוגט:
- ממיסים את השוקולד ומוסיפים את הקרם נוגט
- יוצקים לתבנית צדפים ומקפיאים
שוקולד משולש לקישוט:
- ממיסים את השוקולד הלבן ומכניסים לשקית זילוף.
- מזלפים פסים לרוחב על תבנית רויאל בצורת משולש.
- ממיסים את השוקולד המריר ויוצקים על התבנית מעל השוקולד הלבן.
- מיישרים ומקפיאים עד להתייצבות.
גנאש שוקולד:
- מבשלים את הקצפת צמחית עד לרתיחה, יוצקים מעל השוקולד המריר ומערבבים לתערובת חלקה.
- מכניסים למקרר כשעה עד לקבלת מרקם חלק וסמיך הניתן לזילוף.
- שמים בשקית זילוף צנתר בצורת כוכב.
הרכת הפטיפור:
- מחברים את צדפת החלבה פקאן עם הנוגט בעזרת הגנאש לצדפה אחת.
- מזלפים גנאש על הבסיס ומצמידים את הצדפה.
- מצמידים את משולש השוקולד לקישוט מצד שמאל בעזרת הגנאש.
שתפי את המתכונים שלנו
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אולי גם זה יעניין אותך:


