זמן :כ- 40 דקות

רמה :מתקדמות

כמות :כ-30 פטיפורים

חומרים

בסיס לפטיפור:

150 גר’ שוקולד מריר

תבנית רויאל צורת ביסקוויט

צדפת חלבה פקאן:

200 גר’ שוקולד לבן

2 כפות קרם חלבה

50 גר’ פקאנים טחונים

צדפת נוגט:

200 גר’ שוקולד מריר

2 כפות קרם נוגט

שוקולד משולש לקישוט:

50 גר’ שוקולד לבן

150 גר’ שוקולד מריר

גנאש שוקולד (חומר להדבקת פטיפורים):

150 גר’ שוקולד מריר

75 גר’ קצפת צמחית

אופן ההכנה

בסיס לפטיפור:

  • ממיסים את השוקולד המריר
  • ממלאים את התבנית רויאל ומקפיאים כ-20 דקות

צדפת חלבה פקאן:

  • ממיסים את השוקולד ומוסיפים את החלבה ואת הפקאנים
  • יוצקים לתוך תבנית צדפים ומקפיאים כ20 דקות

צדפת נוגט:

  • ממיסים את השוקולד ומוסיפים את הקרם נוגט
  • יוצקים לתבנית צדפים ומקפיאים

שוקולד משולש לקישוט:

  • ממיסים את השוקולד הלבן ומכניסים לשקית זילוף.
  • מזלפים פסים לרוחב על תבנית רויאל בצורת משולש.
  • ממיסים את השוקולד המריר ויוצקים על התבנית מעל השוקולד הלבן.
  • מיישרים ומקפיאים עד להתייצבות.

גנאש שוקולד:

  • מבשלים את הקצפת צמחית עד לרתיחה, יוצקים מעל השוקולד המריר ומערבבים לתערובת חלקה.
  • מכניסים למקרר כשעה עד לקבלת מרקם חלק וסמיך הניתן לזילוף.
  • שמים בשקית זילוף צנתר בצורת כוכב.

הרכת הפטיפור:

  • מחברים את צדפת החלבה פקאן עם הנוגט בעזרת הגנאש לצדפה אחת.
  • מזלפים גנאש על הבסיס ומצמידים את הצדפה.
  • מצמידים את משולש השוקולד לקישוט מצד שמאל בעזרת הגנאש.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!