זמן :כ40 דק

רמה :בינונית

כמות :כ45 יחידות

חומרים

בצק פריך:
120 גר’ חמאה
100 גר’ אבקת סוכר
1 ביצה
30 גר’ אבקת שקדים
230 גר’ קמח
30 גר’ קקאו

מלית פקאן :
3 ביצים
100 גר’ סוכר חום
120 גר’ סירופ מייפל
90 גר’ שמנת מתוקה
30 גר’ חמאה מומסת
220 גר’ פקאנים פרוסי

אופן ההכנה

אופן הכנת בצק פריך :

  1. לעבד את כל החומרים לבצק ע”י מעבד מזון או בידיים
  2. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ומניחים לשעה במקרר
  3. אח”כ מרדדים לעובי של חצי ס”מ ומשטחים לרינג
  4. לאפות כ10 דקות על 160 מעלות

אופן הכנת מלית פקאן:

  1. לערבב את הביצים עם סוכר חום, שמנת מתוקה וסירופ מייפל
  2. אחרי שמעורבב, להוסיף חמאה נמסה ופקאנים
  3. לשפוך את המלית על הקלתית ולסדר פקאנים מעל המילוי
  4. להחזיר לאפייה על 160 מעלות כ35 דק’

 

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

עוגיות אמסטרדם

עוגיות אמסטרדם

הקולינריום בית ספר חוויתי לקולינריה מקצועית

כוסיות מסקרפונה שוקולד, קרם פיסטוק וטראפלס שוקולד פיסטוק

כ- 20 כוסיות

כוסיות מסקרפונה שוקולד, קרם פיסטוק וטראפלס שוקולד פיסטוק

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!