חומרים

לבצק פריך:

200 גר’ חמאה
150 גר’ אבקת סוכר
ביצה אחת
50 גר’ אבקת שקדים
380 גר’ קמח

 

לקרם פטיסייר:

500 מ”ל חלב
כפית תמצית וניל
80 גר’ סוכר
50 גר’ קורנפלור
6 חלמונים

אופן ההכנה

בצק פריך:

  • לעבד את כל החומרים לבצק ע”י מעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה.
  • לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח במקרר כשעה.
  • לרדד את הבצק לעובי של חצי ס”מ ולשטוח על התבנית פאי.

לאפות כ20 דקות על 160 מעלות.

קרם פטיסייר:

  • לבשל את החלב, תמצית וניל וסוכר עד לסף רתיחה.
  • את הקורנפלור והחלמונים לערבב בקערה בעזרת מטרפה ידנית.
  • ליצוק מעל הקורנפלור את החלב הרותח ולערבב היטב.
  • להחזיר את כל התערובת לבישול עד להסמכה ולקרר כשעתיים במקרר.
  • אחרי הקירור לערבב את הקרם בעזרת מטרפה ולמלא בעזרת שקית זילוף את הקלתית (הפאי הריק)

 

לקישוט ניתן לעצב בפירות כטעמכם.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

חלות

כ4

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!