חומרים

בצק פריך שקדים:
550 גר’ קמח
400 גר’ חמאה קרה
200 גר’ אבקת סוכר
140 גר’ אבקת שקדים
2 ביצים

קרם שמנת:
ליטר שמנת להקצפה
250 גר’ גבינת שמנת
חבילת פודינג וניל
4 כפות אבקת סוכר
כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

בצק פריך שקדים:

  1. לערבב במעבד מזון את כל היבשים 
  2. להוסיף ביצים עד למרקם פירורי
  3. לסגור בניילון נצמד ולקרר כשעה
  4. לרדד את הבצק לעובי חצי ס”מ ולקרוץ צורת פרחים
  5. לאפות על 160 מעלות עד להזהבה

 

קרם שמנת:

  1. להקציף את הכל יחד לקצף יציב
  2. לזלף על העוגה את הקרם
  3. להרכיב ל3 שכבות
  4. לקשט כל אחד בדובדבן וקיווי

 

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

ענת והבה

מתכון בייגלס

כוסיות מסקרפונה שוקולד, קרם פיסטוק וטראפלס שוקולד פיסטוק

כ- 20 כוסיות

כוסיות מסקרפונה שוקולד, קרם פיסטוק וטראפלס שוקולד פיסטוק

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!