חומרים

מוצרים:

5 ביצים

2 כוסות סוכר

1 אבקת אפיה

3/4 כוס שמן

2 כוסות קמח

3/4 כוס מים

3 כפות אבקת קקאו

אופן ההכנה

הוראות הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מקציפים את החלבונים לקצף יציב תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה.
  • מורידים מהירות ומוסיפים את החלמונים, קמח ואבקת אפייה מים והשמן.
  • מוציאים כוס מהבלילה ומערבבים בה את הקקאו עד לקבלת מרקם אחיד.
  • יוצקים את הבלילה הלבנה לתבנית אינגלישקייק מרופדת בנייר אפייה, ומוסיפים את הבלילה החומה בתנועות סיבוביות
  • אופים בתנור במשך 50 דקות.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

חלות

כ4
הקולינריום בית ספר חוויתי לקולינריה מקצועית

עוגת גבינה בציפוי קראנץ' וקרם שנטילי שוקולד

עוגת גבינה בציפוי קראנץ’ וקרם שנטילי שוקולד

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!