חומרים

מוצרים:

5 ביצים

2 כוסות סוכר

1 אבקת אפיה

3/4 כוס שמן

2 כוסות קמח

3/4 כוס מים

3 כפות אבקת קקאו

אופן ההכנה

הוראות הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מקציפים את החלבונים לקצף יציב תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה.
  • מורידים מהירות ומוסיפים את החלמונים, קמח ואבקת אפייה מים והשמן.
  • מוציאים כוס מהבלילה ומערבבים בה את הקקאו עד לקבלת מרקם אחיד.
  • יוצקים את הבלילה הלבנה לתבנית אינגלישקייק מרופדת בנייר אפייה, ומוסיפים את הבלילה החומה בתנועות סיבוביות
  • אופים בתנור במשך 50 דקות.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

הקולינריום בית ספר חוויתי לקולינריה מקצועית

סלט פסטה ברוקולי וגבינות

סלט פסטה ברוקולי וגבינות

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!