זמן :כ40 דק
רמה :קלה
כמות :עוגה קוטר 24
עוגת גבינה מיוחדת וקלה להכנה
חומרים
העוגה:
750 גר’ גבינה לבנה 5%
2 שמנת חמוצה
80 גר’ אינסטנט פודינג וניל
70 גר’ קורנפלור
6 ביצים
1 כוס סוכר
גנאש תותים:
115 גר’ תותים טחונים
25 גר’ גלוקוזה
200 גר’ שוקולד לבן
225 גר’ שמנת מתוקה
קצפת לזילוף:
250 גר’ שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה
העוגה:
- להקציף 6 חלבונים עם הסוכר
- לערבב בקערה את החלמונים עם הגבינה ושאר החומרים
- לקפל את קצף החלבונים לתוך תערובת הגבינה, עד להיווצרות תערובת אחידה
- לשמן את התבנית
- למזוג את התערובת לתוך תבנית מלבנית
- ליישר מעט את פני העוגה ולדפוק את התבנית ע”ג השולחן למניעת בועות אויר שגורמות לסדקים
- למלאות תבנית אפייה במים, ולהניח בתחתית התנור
- לחמם את התנור ל250 מעלות במצב טורבו ולהניח את התבנית עם העוגה בתנור
- לאפות לחצי שעה עד להשחמה, ואז להוריד ל150 מעלות למשך שעה וחצי
- לכבות את התנור ולתת לו לעמוד עוד שעה וחצי בתנור סגור
- לקרר לילה במקרר ואז לשחרר מהתבנית ולהגיש
גנאש תותים:
- לחמם את התותים עם הגלוקוזה עד לרתיחה
- ליצוק על השוקולד ולבלנדר עד לתערובת חלקה
- להוסיף את השמנת הקרה, לכסות בניילון ולקרר ללילה במקרר
- אחר כך להקציף לקצף יציב ולזלף מעל העוגה
- אפשר לקשט בתותים חיים
קצפת לזילוף:
להקציף יחד ולזלף מעל העוגה
שתפי את המתכונים שלנו
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אולי גם זה יעניין אותך:


