זמן :כ40 דק

רמה :קלה

כמות :עוגה קוטר 24

עוגת גבינה מיוחדת וקלה להכנה

חומרים

העוגה:

750 גר’ גבינה לבנה 5%

2 שמנת חמוצה

80 גר’ אינסטנט פודינג וניל

70 גר’ קורנפלור

6 ביצים

1 כוס סוכר

גנאש תותים:

115 גר’ תותים טחונים

25 גר’ גלוקוזה

200 גר’ שוקולד לבן

225 גר’ שמנת מתוקה

קצפת לזילוף:

250 גר’ שמנת מתוקה להקצפה

2 כפות פודינג וניל

 

 

אופן ההכנה

העוגה:

  1. להקציף 6 חלבונים עם הסוכר
  2. לערבב בקערה את החלמונים עם הגבינה ושאר החומרים
  3. לקפל את קצף החלבונים לתוך תערובת הגבינה, עד להיווצרות תערובת אחידה
  4. לשמן את התבנית 
  5. למזוג את התערובת לתוך תבנית מלבנית
  6. ליישר מעט את פני העוגה ולדפוק את התבנית ע”ג השולחן למניעת בועות אויר שגורמות לסדקים
  7. למלאות תבנית אפייה במים, ולהניח בתחתית התנור
  8. לחמם את התנור ל250 מעלות במצב טורבו ולהניח את התבנית עם העוגה בתנור
  9. לאפות לחצי שעה עד להשחמה, ואז להוריד ל150 מעלות למשך שעה וחצי
  10. לכבות את התנור ולתת לו לעמוד עוד שעה וחצי בתנור סגור
  11. לקרר לילה במקרר ואז לשחרר מהתבנית ולהגיש

גנאש תותים:

  1. לחמם את התותים עם הגלוקוזה עד לרתיחה
  2. ליצוק על השוקולד ולבלנדר עד לתערובת חלקה
  3. להוסיף את השמנת הקרה, לכסות בניילון ולקרר ללילה במקרר
  4. אחר כך להקציף לקצף יציב ולזלף מעל העוגה
  5. אפשר לקשט בתותים חיים

קצפת לזילוף:

להקציף יחד ולזלף מעל העוגה

 

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

חטיף טעמי ביתי

כ35

חטיף טעמי ביתי

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!