עוגת גבינה בציפוי קראנץ' וקרם שנטילי שוקולד

חומרים

בסיס שוקולד
60 גר’ שוקולד מריר
20 גר’ חמאה
2 ביצים
20 גר’ סוכר

עוגת גבינה
8 גר’ ג’לטין + 40 מ”ל מים
125 מ”ל חלב
80 מ”ל שמנת מתוקה
3 חלמונים
100 גר’ שוקולד לבן
100 גר’ גבינת מסקרפונה
125 מ”ל שמנת מתוקה להקצפה

ציפוי שוקולד קראנץ’
400 גר’ שוקולד חלב
4 כפות שמן קנולה
60 גר’ אגוזי לוז קלויים גרוסים

זילוף שנטילי
120 גר’ שוקולד חלב
50 גר’ שוקולד מריר
100 מ”ל שמנת מתוקה
120 מ”ל שמנת מתוקה קרה

אופן ההכנה

בסיס שוקולד
• ממיסים את השוקולד עם החמאה ומערבבים היטב.
• מוסיפים את הסוכר והביצים ומערבבים למרקם חלק.
• יוצקים את התערובת לתבנית בגודל 20/15 ואופים כ8 דק’.
• מצננים מעט ויוצקים עליו את עוגת הגבינה.

עוגת גבינה
• מערבבים את הג’לטין במים קרים ונותנים לו לנוח עד להתגבשות כ 10 דק’.
• מערבבים את השוקולד עם החלמונים וגבינת מסקרפונה
• מבשלים את השמנת מתוקה והחלב בסיר עד לרתיחה.
• יוצקים באיטיות על תערובת השוקולד והחלמונים.
• מחזירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש קטנה על להסמכה.
• מוסיפים את הג’לטין ומערבבים היטב.
• מקציפים את השמנת להקצפה למרקם יוגורט ומערבבים היטב עם תערובת השוקולד לתערובת חלקה ועדינה.
• יוצקים מעל עוגת השוקולד ומקפיאים כ 5 שעות.
• חותכים אחרי ההתייצבות למלבנים בגודל 3/12

ציפוי שוקולד קראנץ’
• ממיסים את השוקולד והשמן לתערובת חלקה.
• מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
• מניחים את העוגות גבינה על רשת ומצפים בשוקולד.

זילוף שנטילי
• ממיסים את השוקולד יחד עם 100 מ”ל שמנת מתוקה לתערובת חלקה.
• מוסיפים את השמנת הקרה ובעזרת מוט בלנדר טוחנים לתערובת חלקה.
• מכסים בניילון נצמד ומקררים לילה.
• אחרי לילה מקציפים לקצף יציב ומזלפים על העוגה בעזרת צנטר שתי וערב.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

עוגת שמרים שוקולד

5 תבניות מאורכות

עוגת שמרים שוקולד

הקולינריום בית ספר חוויתי לקולינריה מקצועית

עוגת גבינה בציפוי קראנץ' וקרם שנטילי שוקולד

עוגת גבינה בציפוי קראנץ’ וקרם שנטילי שוקולד

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!