חומרים
מצרכים:
• 230 גר חמאה/מחמאה רכה
• 1 כוס סוכר חום כהה
• 3/4 כוס סוכר לבן
אופן ההכנה
להקרים בקערה בעזרת כף עץ. להוסיף
• 2 ביצים ולערבב
• 2 ועוד 1/3 כוסות קמח
• 1/2 כפית סודה לשתיה
• 1/2 כפית אבקת אפיה
• 1 כוס שוקולד צ’פס
להוסיף ולערבב היטב.
לכסות ולהכניס למקרר.
על נייר אפיה לזלף תלוליות של ממרח שוקולד (כמו צ’וקטה, פסק זמן, לוטוס חמאת בוטנים)
להקפיא.
לחמם תנור ל 170 מעלות
לקחת חופן מעיסת העוגיות למלא מהממרח הקפוא. ליצור כדור ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה. בעזרת כף רטובה לשטח מעט כל כדור.
לאפות להזהבה כ 1/4 שעה 20 דקות.
הערות
אם אין סוכר חום. לשים במקום סוכר דמררה ולהוסיף 1 כף סילאן טבעי.
שתפי את המתכונים שלנו
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אולי גם זה יעניין אותך:


