חומרים

מצרכים:
• 230 גר חמאה/מחמאה רכה
• 1 כוס סוכר חום כהה
• 3/4 כוס סוכר לבן

אופן ההכנה

להקרים בקערה בעזרת כף עץ. להוסיף
• 2 ביצים ולערבב
• 2 ועוד 1/3 כוסות קמח
• 1/2 כפית סודה לשתיה
• 1/2 כפית אבקת אפיה
• 1 כוס שוקולד צ’פס
להוסיף ולערבב היטב.
לכסות ולהכניס למקרר.
על נייר אפיה לזלף תלוליות של ממרח שוקולד (כמו צ’וקטה, פסק זמן, לוטוס חמאת בוטנים)
להקפיא.
לחמם תנור ל 170 מעלות
לקחת חופן מעיסת העוגיות למלא מהממרח הקפוא. ליצור כדור ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה. בעזרת כף רטובה לשטח מעט כל כדור.
לאפות להזהבה כ 1/4 שעה 20 דקות.

הערות
אם אין סוכר חום. לשים במקום סוכר דמררה ולהוסיף 1 כף סילאן טבעי.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!