חומרים

לעוגיות:

200 גר’ שוקולד מריר

חצי כוס שמן

2 ביצים

1 כוס סוכר לבן

3 כפות קקאו

כפית אבקת אפיה

3/4 כוס קמח

 

לקצפת:

1 שמנת מתוקה/ צמחית

1 פודינג וניל

אופן ההכנה

  • נתחיל בעוגיות, נמיס במיקרוגל את השוקולד והשמן.
  • נלוש במיקסר ביצים וסוכר ולאחר כמה דקות נוסיף בעדינות את תערובת השוקולד המומס.
  • לאחר מכן נוסיף את הקמח, אבקת אפייה והקקאו.
  • נערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • נכניס את הבלילה לשקית זילוף וניצור “שבלולים” בגודל הרצוי.
  • נחמם תנור על 175 מעלות ונכניס לתנור ל-8 עד 9 דקות ואז נוציא מיד.
  • נשאיר את העוגיות להתקררות ורק לאחר מכן ננתק מנייר האפייה.
  • נכין קצפת מהרכיבים לקצפת.
  • נבנה את הקוקילידה בשכבות: עוגיה, קצפת, עוגיה.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!