חומרים

מוצרים :

2 כוסות קמח

1/2 כוס קקאו

2 כפות קורנפלור

1 כפית סודה לשתייה

170 גר’ חמאה בטמפרטורת החדר

1.5 כוסות סוכר דמררה (חום)

2 ביציים

2 כפיות תמצית וניל

 

למילוי:

170 גר’ קוביות שוקולד לבן

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערה את הקמח , קקאו, קורנפלור וסודה לשתייה ומניחים בצד.
  • מעבדים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה במהירות בינונית למשך 5 דקות מוסיפים ביצה וממשיכים לעבד ואח”כ מוסיפים את הביצה השנייה.
  • מורידים מהירות למהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח באיטיות ומערבבים ,מכסים את קערת המיקסר ומעבירים למקרר לשעתיים.
  • מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מוציאים את הבצק מהמקרר, ומחלקים אותו ל-20 כדורים במשקל 40 גר’ אחד.
  • חוצים כל כדור בצק, משטחים את אחד החצאים ומניחים עליו 1-1.5 קוביות שוקולד לבן. משטחים את החצי השני, מכסים את הבצק שעליו השוקולד, מהדקים את הצדדים ומכדררים בעדינות, חוזרים על הפעולה עם כל כדורי הבצק, מניחים את העוגיות הממולאות בתבנית המרופדת נייר אפייה ומעבירים למקרר ל- 30 דקות.
  • מחממים תנור ל- 180 מעלות ומסדרים את העוגיות ברווח של כ-4 ס”מ האחת מהשנייה, מעבירים לתנור ואופים 12 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים לעוגיות להצטנן.

 

מומלץ לאכול את העוגיות כשהן עדיין חמימות שהשוקולד הלבן נוזלי…בתאבון!

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!