חומרים

לבצק אלפחורס:

100 גר’ חמאה

3/4 כוס קמח

כוס ורבע קורנפלור

חצי אבקת אפייה

1 ביצה

2 חלמונים

3 כפות פודינג וניל

 

לקרם:

2 שמנת מתוקה

כוס חלב

3 כפות גדושות פודינג וניל

200 גר’ שוקולד לבן

 

לציפוי:

צנצנת ריבת חלב

3 כפות חלב

אופן ההכנה

בצק אלפחורס:

  • לערבב הכל לבצק אחיד
  • משטחים בתבנית אינגליש
  • אופים על 160 מעלות עד להזהבה

קרם:

  • להמיס את השוקולד ולצנן מעט
  • להקציף את השמנת חלב והפודינג לקצף יציב
  • להוסיף את השוקולד

ציפוי:

  • לערבב ביחד, לצפות את העוגה ולהקפיא לכמה שעות
  • ניתן לקשט בעוגיות אלפחורס ובקוקוס

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

מוס פקאנים

מוס פקאנים

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!