חומרים

מצרכים לבצק: 

1 ק”ג קמח

2 כפות שמרים יבשים

קורט מלח

כוס סוכר

3-4 כוסות מים 

כוס שמן  

לטבילה:

2 כפות גדושות סילאן

כרבע -חצי כוס מים רותחים

1-2 כוסות שומשום

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר לערבב קמח ושמרים.

להוסיף מלח, סוכר ומים.

להתחיל בלישה כשמתחיל להתגבש בצק, להוסיף שמן.

להוסיף מים לפי הצורך.

להמשיך בלישה כ 10 דקות.

צריך להתקבל בצק רך ונעים.

לכדרר, לשמן ולהניח להתפחה להכפלת הנפח.

לחמם תנור ל 200 מעלות.

לחלק את הבצק ל 14 חלקים, וכל חלק שוב ל 2. 

ליצור נקניקים. לצור מעין בורג הדוק מכל 2 חלקים. 

לערבב היטב את הסילאן עם המים.

לטבול בתערובת ואז בשומשום משני הצדדים.

להניח בתבנית ולאפות להזהבה יפה.

הערות:

* אין צורך בהתפחה שניה

* זה בצק מזונות לספרדים.

לקבלת בצק שברכתו המוציא, לשים 1 כף מלח ו 4 כפות סוכר

 

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

כדורי גבינה לוטוס

כדורי גבינה לוטוס

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!