זמן :כשעה

רמה :קשה

כמות :כ40

חומרים

חלק 1:

135 גרם אבקת סוכר

135 גרם אבקת שקדים

40 גרם חלבון

חלק 2:

135 גרם סוכר

32 גרם מים

40 גרם חלבון

 

אופן ההכנה

חלק 1:

  • לטחון את האבקת שקדים יחד עם האבקת סוכר ולסנן
  • לערבב יחד עם החלבון.

חלק 2:

  • לחמם בסיר את המים עם הסוכר כשמגיעה ל 108 מעלות להתחיל בהקצפת החלבונים . את הסירופ משאירים על האש עד שמגיעה ל 118 מעלות  
  • מקציפים את החלבון וכשמתחיל להלבין שופכים את הסירופ בתנועה איטית על דופן הקערה וממשיכים להקציף כ4 דקות עד לקירור הקצפת.
  • אח”כ לערבב את שתי החלקים בתנועת קיפול עד לקבלת תערובת חלקה.
  • לשים צנטר עגול בשקית זילוף וליצוק לתוכו את התערובת 
  • לזלף עיגולים בתבנית סיליקון מיוחד למקרונים
  • ולאפות ל15 דקות על 150 מעלות 

 

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!