זמן :כשעה
רמה :קשה
כמות :כ40
חומרים
חלק 1:
135 גרם אבקת סוכר
135 גרם אבקת שקדים
40 גרם חלבון
חלק 2:
135 גרם סוכר
32 גרם מים
40 גרם חלבון
אופן ההכנה
חלק 1:
- לטחון את האבקת שקדים יחד עם האבקת סוכר ולסנן
- לערבב יחד עם החלבון.
חלק 2:
- לחמם בסיר את המים עם הסוכר כשמגיעה ל 108 מעלות להתחיל בהקצפת החלבונים . את הסירופ משאירים על האש עד שמגיעה ל 118 מעלות
- מקציפים את החלבון וכשמתחיל להלבין שופכים את הסירופ בתנועה איטית על דופן הקערה וממשיכים להקציף כ4 דקות עד לקירור הקצפת.
- אח”כ לערבב את שתי החלקים בתנועת קיפול עד לקבלת תערובת חלקה.
- לשים צנטר עגול בשקית זילוף וליצוק לתוכו את התערובת
- לזלף עיגולים בתבנית סיליקון מיוחד למקרונים
- ולאפות ל15 דקות על 150 מעלות
שתפי את המתכונים שלנו
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אולי גם זה יעניין אותך:


