חומרים

לגנאש שוקולד :

150 גר’ שוקולד מריר

100 גר’ קצפת צמחית

 

למוס פקאנים:

250 גר’ קצפת צמחית

כוס חלב סויה

כף פודינג וניל

100 גר’ פקאן סיני

 

לשדרוג קישוט עוגייה:

120 גר’ חמאה/ מחמאה

100 גר’ אבקת סוכר

250 גר’ קמח

כף קקאו

30 גר’ שקדים טחונים

אופן ההכנה

גנאש שוקולד:

  • ממיסים את השוקולד והקצפת ומערבבים לתערובת חלקה, יוצקים בתחתית הכוס ומקפיאים.

 

מוס פקאנים:

  • מקציפים את הקצפת עם החלב והפודינג לקצף יציב.
  • מוסיפים את הפקאנים ומערבבים לאיחוד.
  • יוצקים מעל הגנאש.
  • לקישוט ניתן לפזר פקאן סיני טחון.

 

קישוט עוגייה:

  • מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון או במיקסר עד לקבלת בצק רך. מכניסים למקרר .לשעה להתייצבות
  • מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי של 4 מילימטרים.
  • קורצים מהבצק צורת טיפה או עיגול.
  • מניחים את עיגולי הבצק על משטח סילפיין ואופים כ-10 דק’ על 150 מעלות.
  • שמוכן מברישים באבקת זהב.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

הקולינריום בית ספר חוויתי לקולינריה מקצועית

פשטידת ברוקולי

6-8 מנות

פשטידת ברוקולי

הקולינריום בית ספר חוויתי לקולינריה מקצועית

כוסיות מסקרפונה שוקולד, קרם פיסטוק וטראפלס שוקולד פיסטוק

כ- 20 כוסיות

כוסיות מסקרפונה שוקולד, קרם פיסטוק וטראפלס שוקולד פיסטוק

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!