כוסיות מסקרפונה שוקולד, קרם פיסטוק וטראפלס שוקולד פיסטוק

כמות :כ- 20 כוסיות

חומרים

מוס מסקרפונה שוקולד

100 מ”ל חלב

80 מ”ל שמנת מתוקה

3 חלמונים

50 גר’ סוכר

100 גר’ שוקולד מריר

180 גר’ גבינת מסקרפונה (גבינת שמנת)

150 מ”ל שמנת מתוקה

קרם פיסטוק

120 מ”ל חלב

150 גר’ שוקולד לבן

250 מ”ל שמנת מתוקה

4 כפות מחית פיסטוק

מעט צבע מאכל ירוק עלה

טראפלס שוקולד פיסטוק

250 גר’ שוקולד מריר

120 מ”ל שמנת מתוקה

100 גר’ פיסטוק

אופן ההכנה

מוס מסקרפונה

  • בקערה מערבבים חלמונים עם סוכר.
  • את החלב וה80 מ”ל שמנת מתוקה מבשלים עד לסף רתיחה.
  • יוצקים מעל החלמונים באיטיות ומחזירים לסיר לבישול קצר.
  • בקערה מניחים את השוקולד והמסקרפונה ויוצקים מעליו את תערובת הביצים.
  • מערבבים היטב עד להמסה.
  • מקציפים את השמנת מתוקה לקצף יציב ומקפלים עם תערובת השוקולד.
  • מוזגים לכוסיות שכבה דקה ומקפיאים כחצי שעה.

מוס פיסטוק

  • מבשלים את החלב עד לרתיחה.
  • קוצצים את השוקולד דק ושופכים מעליו את החלב ומחית הפיסטוק.
  • מערבבים היטב עד להמסה. מצננים מעט.
  • מקציפים את השמנת מתוקה ומערבבים בעדינות יחד עם תערובת השוקולד.
  • מוסיפים מעט צבע מאכל ומזלפים שכבה דקה מעל מוס השוקולד. מקפיאים כשעה.

טראפלס שוקולד פיסטוק

  • קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה.
  • מוסיפים את השמנת ומחממים עד להמסה.
  • יוצקים לתבניות בצורת כדור ומכניסים לתוכו פיסטוק.
  • מקפיאים כ 3 שעות ומחלצים.
  • מכניסים את הכדורים לכלי עם קקאו ומנערים היטב.
  • חוצים לחצי ומניחים אותו מעל המוס.
  • ומקשטים בפיסטוקים קצוצים

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

עוגת מוס קרמל

קוטר 24

עוגת מוס קרמל

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!