חומרים

לכדורים:

250 גרם ביסקוויטים

25 גרם חמאה מומסת

חצי כוס סוכר

250 גרם גבינה

 

לציפוי:

חצי צנצנת לוטוס

אופן ההכנה

הכדורים:

  • טוחנים דק את הביסקוויטים.
  • מוסיפים את החמאה, סוכר והגבינה.
  • מכדררים לעיגולים ומקררים במשך חצי שעה לפחות.

 

הציפוי:

  • ממיסים את הלוטוס.
  • דוקרים כל כדור בקיסם וטובלים בלוטוס המומס.
  • מניחים בתוך המנג’ט ומקררים.

ניתן לגלגל בקוקוס ושקדים טחונים.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!