זמן :40 דק'

רמה :מתחילות

כמות :30 טראפלס

חומרים

טראפלס:

260 גר’ שוקולד חלב

50 גר’ שמנת מתוקה (להקצפה)

40 גר’ שוקולד מריר

3 כפות ריבת חלב

2 כוסות פירורי גליליות

ציפוי שוקולד:
250 גר’ שוקולד חלב לבן
20 גר’ חמאת קקאו

אופן ההכנה

 אופן הכנת טראפלס:

  1. מרתיחים את השמנת (בסיר או במיקרוגל)
  2. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהתערובת נהיית חלקה
  3. מוסיפים את הריבת חלב ואת הפירורי גליליות ומערבבים
  4. יוצקים לתוך התבניות בצורת הכדורים ונועצים מקל
  5. מקפיאים לחצי שעה

 אופן הכנת השוקלד :

ממיסים את השוקולד
ממיסים את החמאה
טובלים את הכדור בתוכו ומפזרים מעל סוכר נוצץ, קרוקנט וכו’

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

עוגת שכבות פריך

עוגת שכבות פריך

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!