חומרים

לכדור טופי:

300 גר’ סוכר

120 גר’ שמנת מתוקה

70 גר’ חמאה

חצי כוס מים

 

לציפוי שוקולד:

300 גר’ שוקולד מריר

50 גר’ חמאת קקאו

50 גר’ אגוזי לוז גרוסים

אופן ההכנה

כדורי טופי:

  • מבשלים את הסוכר בסיר על אש נמוכה כ-15 דק’ עד להתקרמלות.
  • יוצקים את השמנת ומערבבים היטב עד שהתערובת נמסה וחלקה.
  • מסירים מהאש, מצננים מעט ומוסיפים את החמאה.
  • יוצקים לתוך תבנית סיליקון בצורת כדור ומקפיאים כשעתיים.

 

ציפוי שוקולד:

  • ממיסים את השוקולד עם החמאת קקאו לתערובת חלקה.
  • מוסיפים את האגוזים ומאחדים לתערובת.
  • משחררים את הטופי מהתבנית.
  • נועצים קיסם בטופי וטובלים בשוקולד.
  • מניחים במגש להתקררות.

 

נשמר היטב בהקפאה.

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!