חומרים
לכדור טופי:
300 גר’ סוכר
120 גר’ שמנת מתוקה
70 גר’ חמאה
חצי כוס מים
לציפוי שוקולד:
300 גר’ שוקולד מריר
50 גר’ חמאת קקאו
50 גר’ אגוזי לוז גרוסים
אופן ההכנה
כדורי טופי:
- מבשלים את הסוכר בסיר על אש נמוכה כ-15 דק’ עד להתקרמלות.
- יוצקים את השמנת ומערבבים היטב עד שהתערובת נמסה וחלקה.
- מסירים מהאש, מצננים מעט ומוסיפים את החמאה.
- יוצקים לתוך תבנית סיליקון בצורת כדור ומקפיאים כשעתיים.
ציפוי שוקולד:
- ממיסים את השוקולד עם החמאת קקאו לתערובת חלקה.
- מוסיפים את האגוזים ומאחדים לתערובת.
- משחררים את הטופי מהתבנית.
- נועצים קיסם בטופי וטובלים בשוקולד.
- מניחים במגש להתקררות.
נשמר היטב בהקפאה.
שתפי את המתכונים שלנו
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אולי גם זה יעניין אותך:


