זמן :כ3 שעות

רמה :קשה

כמות :כ12

חומרים

בצק שקדים:
100 גר’ מאה
50 גר’ סוכר חום
50 גר’ סוכר
120 גר’ אבקת שקדים
120 גר’ קמח

מוס הדרים:
200 גר’ לימון סחוט
250 גר’ תפוז סחוט
6 חלמונים
2 ביצים
150 גר’ סוכר
20 גר’ קורנפלור
120 גר’ חמאה
6 גר’ ג’לטין + 30 גר’ מים

קרם מוסלין:
250 גר’ חלב
50 גר’ סוכר
4 חלמונים
20 גר’ קורנפלור
125 גר’ חמאה רכה

גנאש שוקולד:
55 גר’ שמנת מתוקה
135 גר’ שמנת מתוקה קרה
80 גר’ שוקולד לבן

גלסאז’:
50 מ”ל מים
100 גר’ סוכר
100 גר’ גלוקוזה
65 גר’ חלב מרוכז
100 גר’ שוקולד לבן
6 גר’ ג’לטין + 30 גר’ מים

אופן ההכנה

בצק שקדים 

  • לשים את כל החומרים לבצק אחיד
  • מקררים במקרר כשעה
  • משטחים בתבניות פאי ואופים לרבע שעה על 160 מעלות

מוס הדרים 

  • מערבבים בקערה את הסוכר, ביצים וקורנפלור
  • מבשלים את המיצים  וכשרותח לשפוך את המיצים על הביצים תוך כדי ערבוב חזק
  • לטרוף היטב ולהחזיר לסיר ולהוסיף את הג’לטין עד שהתערובת מסמיכה
  • מקררים ל40 מעלות ואז מוסיפים את החמאה הרכה

לערבב היטב לתערובת חלקה וליצוק לתוך רינג ולהקפיא כשעה
קרם מוסלין

  • מערבבים בקערה חלמונים עם סוכר וקורנפלור
  • מבשלים את החלב עד לרתיחה ויוצקים מעל לתערובת החלמונים
  • מחזירים לסיר ומערבבים על האש עד שהתערובת מסמיכה
  • מקררים כחצי שעע במקרר
  • אז, להוסיף את החמאה הרכה ולערבב היטב
  • יוצקים לתבנית בצורת שבלול ומקפיאים כשעה

גאנש שוקלד

  • מרתיחים את הקצפת ויוצקים מעל השוקולד
  • מערבבים היטב לתערובת חלקה ומוסיפים קצפת צמחית קרה 

מערב

בים היטב ומכסים במקרר כ5/6 שעות ואחר כך מקציפים ומזלפים

 

גלסאז’:

    • מבשלים בסיר את הסוכר, גלוקוזה והמים עד לרתיחה
    • יוצקים מעל השוקולד הלבן ומערבבים היטב לתערובת חלקה
    • מצננים ל35 מעלות ויוצקים מעל המוס הדרים

 

 

 

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!