זמן :כשעה כולל התפחה

רמה :קלה

כמות :כ4

חומרים

בצק:
1 ק”ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כף מלח
3.5 כפות סוכר
1/4 כוס שמן
3 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה

  1. לערבב היטב את הקמח עם השמרים
  2. ליצור גומה קטנה ולהניח שם את המלח, לכסות בקמח ולפזר מעל סוכר
  3. להוסיף מים בהדרגה, תחילה 3 כוסות, ללוש, כשמתחיל להתגבש להוסיף את השמן ולהמשיך בלישה
  4. יש לשים לב שהבצק לא יהיה קשה מדי
  5. להמשיך בלישה עד לקבלת בצק רך וגמיש
  6. לשמן, לכסות ולהניח להתפחה עד להכפלת הנפח
  7. כאשר הבצק תפח, להוציא אויר ולקלוע חלות

 

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!