זמן :כשעה

רמה :בינונית

כמות :כ35

חומרים

לחטיף:
70 גר’ חמאה
2 כפות דבש
60 גר’ גלוקוזה
2 כפות סירופ מייפל
40 גר’ סוכר
70 גר’ שבבי וופל
80 גר’ מחית נוגט
250 גר’ שוקולד חלבי

ציפוי שוקולד:

250 גר’ שוקולד מריר

 

50 גר’ שמן קנולה או חמאת קקאו

חטיף חלבה

לשכבת החלבה:
100 גר’ חמאה
40 גר’ דבש
50 גר’ סוכר
50 גר’ פצפוצי אורז
200 גר’ שוקולד מריר
50 גר’ ממרח חלבה

שכבה הגנאש:
350 גר’ שוקולד חלב
250 גר’ שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה

לחטיף 

  1. לבשל בסיר את החמאה עם הדבש והגלוקוזה, הסירופ מייפל והסוכר עד להיווצרות רוטב
  2. להנמיך את האש, להוסיף את המחית נוגט והשוקולד 
  3. לערבב לתערובת חלקה ולהוסיף את השבבי וופל
  4. ליצוק לתבנית מלבניות או לכל צורה רצויה ולהקפיא כשעה

ציפוי שוקלד 

  1. להמיס את השוקולד עם השמן ולטבול בתוכו כל חטיף באמצעות מזלג פונדו
  2. לקרר במקפיא או במקרר

שכבת החלבה:

  1. להמיס בסיר את החמאה, הגלוקוזה והסוכר ולבשל עד שנוצר רוטב אחיד
  2. להוסיף את הפצפוצים ולשטח לשכבה דקה בתבנית
  3. להעביר את התבנית למשך שעה למקפיא

שכבה הגנאש:

  1. לחמם את השמנת עם השוקולד וליצוק מעל שכבת הפצפוצים
  2. להקפיא כשעה 

 

 

 

 

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

הקולינריום בית ספר חוויתי לקולינריה מקצועית

כדורי גבינה לוטוס

כדורי גבינה לוטוס

הקולינריום בית ספר חוויתי לקולינריה מקצועית

עוגת גבינה בציפוי קראנץ' וקרם שנטילי שוקולד

עוגת גבינה בציפוי קראנץ’ וקרם שנטילי שוקולד

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!