זמן :כשעה
רמה :בינונית
כמות :כ35
חומרים
לחטיף:
70 גר’ חמאה
2 כפות דבש
60 גר’ גלוקוזה
2 כפות סירופ מייפל
40 גר’ סוכר
70 גר’ שבבי וופל
80 גר’ מחית נוגט
250 גר’ שוקולד חלבי
ציפוי שוקולד:
250 גר’ שוקולד מריר
50 גר’ שמן קנולה או חמאת קקאו
חטיף חלבה
לשכבת החלבה:
100 גר’ חמאה
40 גר’ דבש
50 גר’ סוכר
50 גר’ פצפוצי אורז
200 גר’ שוקולד מריר
50 גר’ ממרח חלבה
שכבה הגנאש:
350 גר’ שוקולד חלב
250 גר’ שמנת מתוקה
אופן ההכנה
לחטיף
- לבשל בסיר את החמאה עם הדבש והגלוקוזה, הסירופ מייפל והסוכר עד להיווצרות רוטב
- להנמיך את האש, להוסיף את המחית נוגט והשוקולד
- לערבב לתערובת חלקה ולהוסיף את השבבי וופל
- ליצוק לתבנית מלבניות או לכל צורה רצויה ולהקפיא כשעה
ציפוי שוקלד
- להמיס את השוקולד עם השמן ולטבול בתוכו כל חטיף באמצעות מזלג פונדו
- לקרר במקפיא או במקרר
שכבת החלבה:
- להמיס בסיר את החמאה, הגלוקוזה והסוכר ולבשל עד שנוצר רוטב אחיד
- להוסיף את הפצפוצים ולשטח לשכבה דקה בתבנית
- להעביר את התבנית למשך שעה למקפיא
שכבה הגנאש:
- לחמם את השמנת עם השוקולד וליצוק מעל שכבת הפצפוצים
- להקפיא כשעה
שתפי את המתכונים שלנו
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אולי גם זה יעניין אותך:


