חומרים

מוצרים לבסיס הבראוניז:
300 גר’ שוקולד
100 גר’ חמאה
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס ח”פ קמח

מוצרים לקרמו קפה:
200מ”ל חלב/ חלב סויה
300 מ”ל שמנת מתוקה/ קצפת פרווה
2 כפיות קפה מגורען
5 חלמונים
30 גר’ סוכר
350 גר’ שוקולד מריר קצוץ

מוצרים ללוז מסוכר:
1 כוס סוכר
1/4 כוס מים
300 גר’ אגוזי לוז

אופן ההכנה

בסיס הבראוניז:
להמיס שוקולד עם חמאה במיקרוגל או בבן מרי
להקציף 5 ביציים + 1 כוס סוכר
לערבב את השוקולד עם הביציים ולהוסיף 1 כוס קמח
לשטח את התערובת בתבנית R 31 מרופדת בנייר אפייה (תבנית ח”פ אחת לפני ענקית )
לאפות 20 דקות בחום 180 מעלות ולקרר לטמפרטורת החדר.
קרמו קפה:
להרתיח בסיר חלב, שמנת וקפה
לערבב בקערה חלמונים +סוכר
משווים טמפרטורה ומחזירים לסיר
מבשלים תוך בחישה עד שהתערובת מסמיכה
לסנן את התערובת אל השוקולד המריר ולטחון בעזרת בלנדר מוט.
לאחר שהקרמו התקרר לצקת מעל בסיס הבראוניז
לוז מסוכר:
להרתיח בסיר עם תחתית עבה את הסוכר והמים
וכשמגיע לסף רתיחה להוסיף 300 גר’ אגוזי לוז
לערבב להתגבשות הסוכר (חוזר למצב של סוכר גבישי) להמשיך לערבב להמסה עד שהסוכר ניהיה מקורמל להעביר לנייר אפייה לקרר ולטחון גס
לפזר בנדיבות מעל הקרמו.
להכניס להקפאה
לחתוך לריבועים 3.5*3.5 או מלבנים 2*5

 

שתפי את המתכונים שלנו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אולי גם זה יעניין אותך:

 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!