קורס אפייה ללא גלוטן
בעבר, מי שסבלו מצליאק נאלצו לוותר על מאפים, אבל העולם התפתח, – ואיתו גם האפייה ללא גלוטן. כיום יש אינסוף אפשרויות להכנת מאפים עשירים, עסיסיים ובריאים שמתאימים לכולם, ולא מתפשרים על הטעם והמרקם.
כל כך חבל שיש אנשים רגישים לגלוטן שעדיין נמנעים מלאכול טוב וטעים מחוסר ידע ויכולת מספיקה להכין מאפי גלוטן טעימים, וזוהי בדיוק מטרת הקורס, להנגיש את הידע והיכולת לקהל הרחב.
בקורס זה נלמד איך להכין מאפים ללא גלוטן שמתאימים לשלוש קבוצות מרכזיות:
בעלות עסקים בתחום המזון והאירועים – המגלות את הביקוש הגדול למאפים שמאפשרים לכל האורחים ליהנות.
נשים עם רגישות לגלוטן במשפחה – שמחפשות מאפים שהם גם טעימים וגם מתאימים לצרכים שלהן.
נשים שמתחברות לערכים התזונתיים הבריאים של אפייה ללא גלוטן ורוצות להוסיף אותם לתפריט האישי או המשפחתי שלהן.
אם את רוצה לפתח את הכישורים שלך באפייה מזינה, מרגשת וחדשנית – הקורס הזה בשבילך!
סינר איכותי
ומשקל אוכל מתנה
בונוסים בשווי
6430 ₪
לפירוט הערכה פנו ליועצות הלימודים
סך מפגשים
והשעות
6 מפגשים
כל שיעור 4 שעות
מנחת הקורס
קונדיטור רחלי אוחנה
מה תלמדו בקורס
שיעור 01
עוגות בחושות וטורטים
בשיעור הזה נכין עוגות בחושות רכות עם מרקם לח ומפנק, וטורטים קלאסיים עם שכבות עשירות וטעמים עדינים. נלמד לשלב קמחים ותוספות ליצירת עוגות מפתיעות ומענגות ללא גלוטן!
שיעור 02
בצק פריך - עוגות וטארטים
בצק פריך ללא גלוטן – פריך וזהוב בדיוק במידה. ניצור עוגות וטארטים במילוי קרמים עשירים, פירות רעננים ומילויים מפתיעים, שיהפכו כל ביס לחוויה של טעם ומרקם, וכמובן בלי גלוטן
שיעור 03
בצק פריך -
פחזניות
נכין בצק פריך מענג שניתן לשדרגו לפחזניות קלאסיות! נלמד להכין פרופיטרול ממולא קרם עשיר, פריז ברסט מעוצב, ואקלר מתוק. כל ביס יהיה פריך ורך, עם מילויים שיגרמו לכם לרצות עוד!
שיעור 04
שמרים
נלמד לעבוד עם בצק שמרים מתוק ומלוח, נבין כיצד מגיעים לבצק עסיסי, טעים, ואוורירי בלי לפחד יותר משמרים מלא בועות. הכל נקי מגלוטן וטעים לא פחות.
שיעור 05
לחמים
בשיעור על לחמים ללא גלוטן, נלמד להכין חלה רכה, באגטים פריכים ולחמניות קלות ואווריריות. נבין כיצד ליצור בצק לחם עסיסי ועשיר בטעמים, בלי לחשוש משמרים, ונטעם מכל הלחמים הנפלאים שהכנו!
שיעור 06
קינוחים
נלמד להכין מיני עוגות אישיות, שילוב שוקולד עשיר ודברי מתיקה מרהיבים. נבין כיצד ליצור קינוחים רכים ומפנקים בלי להתפשר על טעמים, ונטעם מכל הקינוחים המהממים שהכנו!
זה מה שיקרה לך בסיום הקורס:
צליאק במשפחה ?
אם יש לך במשפחה מישהו עם צליאק, תפסיקי להרגיש לא נעים. עם הידע שתשיגי בקורס, תכיני מאפים מעולים שמתאימים לכולם, ותשמחי את בני משפחתך עם טעמים נפלאים שמיוצרים בעבודת יד.
מינוף לעסק ולקונדיטוריה שלך
אם את בעלת עסק, תהפכי למבוקשת! הביקוש למוצרים ללא גלוטן גובר, ולקוחות רבים יחפשו להזמין ממך. עם המומחיות שלך באפייה ללא גלוטן, תוכלי להתבלט בשוק ולהציע מוצרים שאין להם תחליף.
לארח ולעשות אירועים
גם אם אין מישהו עם צליאק במשפחה, מעכשיו תוכלי לארח ולהפיק אירועים ללא חשש. תכיני מאפים שמכובדים על ידי כולם, ותהפכי כל מסיבה לחוויה משמחת ומיוחדת, שבה כולם יכולים ליהנות.
בריא יותר !
תגלי את הערכים הבריאותיים של המאפים ללא גלוטן. בעבודה עם מרכיבים טבעיים ואיכותיים, תספקי אופציה בריאה יותר שמתאימה לכולם, ושתוכל לשדרג את התפריט שלך עם מאפים מפתיעים ומזינים.
גיוון תפריטים
תגלי שיטות וטכניקות חדשות לאפייה, ותלמדי להכין מאפים מגוונים שמתאימים לכל סוגי הארוחות – מהבוקר ועד הערב. תוסיפי גיוון לתפריט הבית שלך עם לחמים, עוגות, ועוגיות ללא גלוטן, כך שכל אחד במשפחה יוכל ליהנות מטעמים חדשים ומפתיעים. תהליך האפייה יהפוך לא רק להנאה, אלא גם להזדמנות לשדרוג מתמיד של מה שמוגש לשולחן, ותהפכי את המטבח שלך למקום שבו כולם רוצים להיות!
טלפון לבירורים: 052764263
טלפון לבירורים: 0523620588
הקורסים הקרובים
בני ברק
ימי רביעי בשעות 18:00-22:00
8.1.2025
ח' טבת תשפ"ה
אלעד
ימי שני בשעה 18:00-22:00
18.11.2024
י"ז חשוון תשפ"ה
בני ברק
ימי ראשון בשעות 10:00-14:00