1. פטיפורים
אומנות הרכבת קינוחים מיניאטוריים · הכנת קינוחי עילית בדגש על פרזנטציה · עיצובים חדשניים
2.קינוחי כוסות
הכרת תכונות המוס · לימוד מייצבים נכונים · שילובי טעמים · טכניקות לעיצוב שכבות · ציפויים · התאמות ודקורציה
3.מנות אחרונות
קינוחי מסעדות מודרניים · צילחות · שילובי פבלובות · שילובי שוקולד וקרמו תפוז · מוסים · שילוב טקסטורות וטעמים ליצירה מושלמת
4.קינוחים מודרניים
מבחר עוגות מיוחדות · מוסים בסגנון צרפתי מודרני · ניסוי במגוון טעמים וטקסטורות · התאמת שכבות בעוגה · בסיסים · מוסים · גלייזים וקישוטים
5.מנות גורמה
וריאציות ופיתוחים של מנות גורמה · ניהול, תכנון ובניית הקינוח ·
6.טארטלים מודרניים
יצירת טארטים וטארטלים בטכניקות מיוחדות · שילוב נכון של מרקמים וטעמים · דגש על פרזנטציה ועיצוב