קורס עיצוב וקישוט עוגות

10

שיעורים:

4 שעות (5.5 שעות אקד')

סה"כ :

55 ש'

4 שעות (5.5 שעות אקד')

סה״כ: 55 ש'

על הקורס

אם בעבר כשהיינו חושבות על עוגות עלו בראשנו עוגות שמרים ועוגות טורט, הרי שהיום יש אינספור קטגוריות של עוגות שכולן תאווה לעיניים ולחיך. עוגות אלו מככבות בכל שמחה, שבת, חג ובכלל בכל אירוע במהלך השנה.

ולא, הכנת עוגות הראווה אינה נחלתן הבלעדית של קונדיטוריות מדופלמות. גם חובבות אפיה שאינן בעלות ידע מוקדם בתחום יכולות להגיע להצלחות מרשימות באפיית עוגות ראווה.

את מוזמנת להיווכח בכך בעצמך! הצטרפי לקורס עיצוב וקישוט עוגות ותלמדי להכיר מגוון  טכניקות ואופנים לקישוט עוגה. תיחשפי לשיטות ההקצפה, הזילוף, העיטור והציפוי. תתנסי בכל שלבי ההכנה בצורה חווייתית, ותלמדי להפוך כל עוגה פשוטה ליצירת פאר סוחפת מחמאות!  בכל שיעור תרכשי יכולות נוספות שיאפשרו לך להביא את הידע לידי מימוש ביתי או מקצועי. אל תישארי מאחור!

נושאי הקורס

1.עוגת זילוף מצוירת
קורס הבסיס ומבוא לעולם הזילוף · הכרת והכנת הקצפת · שיטות עבודה עם קצפות וקרמים · זילוף מדויק וציור על עוגות · איור דמויות וחיות · מסגרות שתי וערב · צדפות, עיטורים שונים · ציור דמויות · שרטוט בשוקולד

2.עוגות מלמלה
החלקת העוגה · הכנת קצפת חלקה · עטיפת העוגה בצורה חלקה ומרשימה · יצירת שושנים ודוגמאות מיוחדות · עיטור במלמלות ותחרות · כיתובים ועוד

3.קאפקייקס
עיצוב קאפקייקס · סוגי עיטורים · זילוף שושנים ופרחים שונים · סגנונות ייחודיים של עיצוב בקצפת · קישוט קאפקייקס

4.עוגות תחרה
זילוף תחרות מודרני · סוגי תחרות ופרחים · טכניקות צביעה בקצפת · הכרת מרקמי הקצפת והתאמתם

עוגות חתונה
5.זילוף רוזטות · משחק ושילוב בין שתי עוגות · הרכבת עוגה משתי עוגות · שיטת האובר-פייפינג · פרחים

6.עוגת ברבי
הרכבת עוגת ברבי בטכניקה מיוחדת · עיטור וקישוט עדין · עיצוב עוגת ברבי כבובת כלה

7.בצק סוכר
פיסול פרחים מלמלות · יצירת צורות בבצק סוכר · החלקת העוגה · עיטוף העוגה · טכניקות לעיצוב

8.עוגת ויטרינה
הכנת עוגת מוס יציבה וטעימה · ציפוי גלסאז’ מבריק · אומנות הקישוט והעיטור בפרחים · קישוט בעלים משוקולד

9.עיצוב בצק סוכר
פיסול דמויות מבצק סוכר · בובות דנטלים · טכניקות של עיצוב פריטים · עיצוב על קאפקייקס אישיים לימי הולדת וכד’

10.רויאל אייסינג
עיצוב עוגיות ברויאל אייסינג · טכניקות לעיצובים מושלמים · דמוי תחרות · כיתובים · התאמה לשמחות: הולדת תינוק ועוד

מרצים

רייזי בנדיקט, אורית עשור ומרצה אורחת

ויש גם מתנות:

כל משתתפת מקבלת מארז מתנה המכיל:

כלי קונדיטוריה

ספר מתכונים

דפי הוראות הכנה על הנלמד

טעימות בשפע

סינר ממותג

שובר הנחה לקורס המשך

הקורס הקרוב : ימי ראשון כ"ז תשרי 03.10.21 / ערב 18:00-22:00

מענין אותך? רוצה שיועצת לימודים תחזור אליך ?

מלאי פרטים ונציגה שלנו תחזור אליך בהקדם

גלריית תמונות מתוך הקורסים

שתפו את הערכות עם החברים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!