אפייה מקצועית רביעי ערב

10

שיעורים:

86

סה"כ :

על הקורס

בקורס אפיה מקצועית תלמדי להכיר מבחר עשיר ומגוון של מאפים ותוצרים מיוחדים. תלמדי טכניקות נכונות לעבודה ושיטות מיוחדות למקסום ההצלחה. תרכשי ידע מקצועי מקיף המשלב למידה עיונית והתנסות מעשית בכל שלב, כך שהלמידה תהיה מוחשית ולא תישאר בתיאוריה.

בסוף הסדרה תצאי עם ידע נרחב ועם מקצועיות אמיתית ומקיפה בתחום. יהיה לך סט כלים גדול ומושלם, ומעבר לכך יהיה לך הביטחון  והיכולת לעבוד ולהצליח בתחום. בדיוק כמו שאת חולמת.

הקורס מיועד לנשים ונערות.
לא נדרש ידע מוקדם, אבל בהחלט נדרשת אהבה מוקדמת לתחום : )

נושאי הקורס

1.עוגות שכבות
הכרת תכונות הטארטים ואפייה מדויקת · הכנת קרמים והכנת מייצבים · התנסות בטעמים מיוחדים · אומנות החיתוך · עיצוב ודיוק

2.עוגיות
טכניקות להכנת עוגיות · שיטות עבודה לבצק פריך · שילוב של מליות, פקאנים, צבעים ועוד · התנסות במגוון עוגיות מבצק פריך

3.שמרים מתוק
העבודה עם בצק שמרים · התנסות בטכניקות עבודה ושילובים ·  התאמת מליות · סודות סגירה וקיפול נכון של בצקים · הכנת עוגות שמרים קראנץ’

4.שמרים מלוח
שימוש בטכניקת השמרים באפייה מלוחה · חיתוך וטכניקות ליצירת מאפים מלוחים · עקרונות האפייה · איזון ושילוב טעמים

5.עוגות גבינה
כללי יסוד בעבודה עם גבינות · הכנת עוגת גבינה קרה · הכנת עוגות גבינה אפויות · התמצאות באפייה נכונה · סודות ההגשה המושלמת

6. פחזניות
הכנת מגוון סוגי פחזניות, אקלרים וקלאסיקות נוספות · טכניקות לאפייה · התנסות במליות מיוחדות וציפויים משודרגים

7.עוגות בוטיק
מבחר עוגות טארטים · עוגות בשילובי קרמים, פירות ושוקולד ·  עיצוב ומילוי בפטיסייר · קרמים ועוד

8.עוגות ביתיות
הכנת עוגות רולדה אישיות · עוגות קלאסיות טעימות · הנוסחה המנצחת להכנת ג’רבו הונגרי ·  למידת עיצוב והגשה 

9.פאיים
הכנת פאיים מתוקים · הכנת פאיים צרפתיים וקלאסיים · התמקדות בלימוד טכניקות אפייה לפאי · מליות מיוחדות ·  שילובי פירות, פיצוחים וקרמל · פרזנטציה נכונה לפאיים

10.ממתקי שוקולד
הכנת סוגי שוקולדים שונים · טעימה והרכבה ולימוד שלבי ההכנה · הכנת טראפלס · התנסות בשוקולדים, פקאנים, ממתקים ועוד · קישוטי שוקולד בהתאמה אישית

11.קישים
הכנת בצק פריך מלוח · קיש פטריות · קיש בטטה · קיש גבינות · קיש ברוקולי · קישים אישיים ·קישים מיניאטוריים ומשפחתיים · גימור ועיצוב מגרה

12.פשטידות
כל סוגי הפשטידות: תרד, פטריות ועוד ·  שלבי ההכנה ·  מתכונים מנצחים · שיטת עבודה והגשה מושלמת מגרה וטעימה · המלצות על חומרים וכלים מתאימים

13.פינגר פוד
מאפים לשדרוג שמחות יוקרתיות ואישיות · מאפים אישיים מלוחים המתאימים לברים חלביים ·  סלטים אישיים · טורטיות אישיות · כריכונים ועוד

14.עוגות מרוקאיות
מאפים מזרחיים לשדרוג אירועים · טכניקות הכנה מיוחדות · בקלאוות · מעמולים · ספינג’ים ועוד. התנסות בבצק פילו וטעימות בכל שלבי ההכנה · טיפים להגשה יפה ומרשימה

 

מרצים

הקורס בהגשת: רייזי בנדיקט, ענת והבה, אליאור קליינר

ויש גם מתנות:

כל משתתפת מקבלת מארז מתנה המכיל:

כלי קונדיטוריה

ספר מתכונים

דפי הוראות הכנה על הנלמד

טעימות בשפע

סינר ממותג

שובר הנחה לקורס המשך

הקורס הקרוב : יתחיל בעז"ה ביום שלישי 16.9 בשעות הבוקר 09:00-13:00.

מענין אותך? רוצה שיועצת לימודים תחזור אליך ?

מלאי פרטים ונציגה שלנו תחזור אליך בהקדם

גלריית תמונות מתוך הקורסים

שתפו את הערכות עם החברים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
 

תודה שקניתם אצלינו,
המשלוח בדרך אליכם

מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד

הערכות יגיעו אליכם ביום יומיים הקרובים
באזורים חריגים או עיכובים לא צפויים – עד 4 ימי עסקים
 
 
על כל שאלה אנחנו זמינים: 
במייל [email protected] / בווצאפ 03-524-24-91
 
בהנאה
צוות הקולינריום
 

היי מדהים, הוספת ערכה לעגלה!

מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה

אל תלכי לפני הקינוח ; )

אנחנו רוצים לפנק אותך
ב 3 מתכונים של קינוחים שווים!

מתעניינת בלימודים? השאירי פרטים ונחזור אליך!