1.עוגות שכבות
הכרת תכונות הטארטים ואפייה מדויקת · הכנת קרמים והכנת מייצבים · התנסות בטעמים מיוחדים · אומנות החיתוך · עיצוב ודיוק
2.עוגיות
טכניקות להכנת עוגיות · שיטות עבודה לבצק פריך · שילוב של מליות, פקאנים, צבעים ועוד · התנסות במגוון עוגיות מבצק פריך
3.שמרים מתוק
העבודה עם בצק שמרים · התנסות בטכניקות עבודה ושילובים · התאמת מליות · סודות סגירה וקיפול נכון של בצקים · הכנת עוגות שמרים קראנץ’
4.שמרים מלוח
שימוש בטכניקת השמרים באפייה מלוחה · חיתוך וטכניקות ליצירת מאפים מלוחים · עקרונות האפייה · איזון ושילוב טעמים
5.עוגות גבינה
כללי יסוד בעבודה עם גבינות · הכנת עוגת גבינה קרה · הכנת עוגות גבינה אפויות · התמצאות באפייה נכונה · סודות ההגשה המושלמת
6. פחזניות
הכנת מגוון סוגי פחזניות, אקלרים וקלאסיקות נוספות · טכניקות לאפייה · התנסות במליות מיוחדות וציפויים משודרגים
7.עוגות בוטיק
מבחר עוגות טארטים · עוגות בשילובי קרמים, פירות ושוקולד · עיצוב ומילוי בפטיסייר · קרמים ועוד
8.עוגות ביתיות
הכנת עוגות רולדה אישיות · עוגות קלאסיות טעימות · הנוסחה המנצחת להכנת ג’רבו הונגרי · למידת עיצוב והגשה
9.פאיים
הכנת פאיים מתוקים · הכנת פאיים צרפתיים וקלאסיים · התמקדות בלימוד טכניקות אפייה לפאי · מליות מיוחדות · שילובי פירות, פיצוחים וקרמל · פרזנטציה נכונה לפאיים
10.ממתקי שוקולד
הכנת סוגי שוקולדים שונים · טעימה והרכבה ולימוד שלבי ההכנה · הכנת טראפלס · התנסות בשוקולדים, פקאנים, ממתקים ועוד · קישוטי שוקולד בהתאמה אישית
11.קישים
הכנת בצק פריך מלוח · קיש פטריות · קיש בטטה · קיש גבינות · קיש ברוקולי · קישים אישיים ·קישים מיניאטוריים ומשפחתיים · גימור ועיצוב מגרה
12.פשטידות
כל סוגי הפשטידות: תרד, פטריות ועוד · שלבי ההכנה · מתכונים מנצחים · שיטת עבודה והגשה מושלמת מגרה וטעימה · המלצות על חומרים וכלים מתאימים
13.פינגר פוד
מאפים לשדרוג שמחות יוקרתיות ואישיות · מאפים אישיים מלוחים המתאימים לברים חלביים · סלטים אישיים · טורטיות אישיות · כריכונים ועוד
14.עוגות מרוקאיות
מאפים מזרחיים לשדרוג אירועים · טכניקות הכנה מיוחדות · בקלאוות · מעמולים · ספינג’ים ועוד. התנסות בבצק פילו וטעימות בכל שלבי ההכנה · טיפים להגשה יפה ומרשימה