03-5242491
שוקלוטרית מקצועית ושף קונדיטור. השתלמה שנים בארה”ב ובארץ בתחום הקונדיטוריה והשוקולד. מנהלת מגמת קונדיטוריה עילית.
בעלת העסק MIREL תכשיטי שוקולד וקונדיטוריית בוטיק. בוגרת אסטלה, דן גורמה וקורסי קונדיטוריה בצרפת. מנהלת מגמת הקונדיטוריה מודרנית
בוגרת המחזור הראשון בהקולינריום. שוקולטיירית, מתמחה בשילוב יסודות הטכנולוגיה של עולם השוקולד בעולם הקינוחי בוטיק וראווה.
בעלת קייטרינג חלבי לאירועי יוקרה.בוגרת דן גורמה והשתלמות אצל טובי הקונדיטורים באירופה.מתמחה בטכנולוגיית האפייה ומובילת מגמת האפייה.
ב2015 סיימה את לימודיה כבוגרת תדמור grand patisserie.עברה התמחות של עיצוב פירות אצל אסתר סומך.השתלמה בסדנאות לשקולטייר וניפוח סוכר.
אסתר היא ‘המאסטרית’ בעיצוב וגילוף פירות וירקות, השתלמה בארה”ב והביאה את התחום לארץ ופיתחה אותו במיוחד לקהל הדתי
אומנית בSugar Dough – בצק סוכר לימדה מאות תלמידות את אומנות העבודה בבצק סוכר. יוצרת, מפסלת ומעצבת מהמובילות בארץ.
בוגרת בתי ספר לבישולים בארץ. מרצה במגמות הבישול והקורסים לנערות בקולינריום, מיישמת ומשלבת את עקרונות הבישול הבריא בשיעורים.
רייזי בנדיקטמרים אלחדדמלכי אדלראודליה גברא
ענת והבהמלכי אדלראליאור קליינר
אסתר סומךאליאור קליינררייזי בנדיקט
רייזי בנדיקט אורית עשור פרומי גרינפלד
מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה
אנחנו רוצים לפנק אותךב 3 מתכונים של קינוחים שווים!