03-5242491
שוקלוטרית מקצועית ושף קונדיטור. השתלמה שנים בארה”ב ובארץ בתחום הקונדיטוריה והשוקולד. מנהלת מגמת קונדיטוריה עילית.
בעלת העסק MIREL תכשיטי שוקולד וקונדיטוריית בוטיק. בוגרת אסטלה, דן גורמה וקורסי קונדיטוריה בצרפת. מנהלת מגמת הקונדיטוריה מודרנית
בוגרת המחזור הראשון בהקולינריום. שוקולטיירית, מתמחה בשילוב יסודות הטכנולוגיה של עולם השוקולד בעולם הקינוחי בוטיק וראווה.
בעלת קייטרינג בוטיק לאירועים ושמחות עם ניסיון של 15 שנה. בוגרת אסטלה, דן גורמה והשתלמה אצל גדולי השפים בארץ בעלת תעודה “יועצת קולינרית”
בוגרת בתי ספר לבישולים בארץ. מרצה במגמות הבישול והקורסים לנערות בקולינריום, מיישמת ומשלבת את עקרונות הבישול הבריא בשיעורים.
אסתר היא ‘המאסטרית’ בעיצוב וגילוף פירות וירקות, השתלמה בארה”ב והביאה את התחום לארץ ופיתחה אותו במיוחד לקהל הדתי
אומנית בSugar Dough – בצק סוכר לימדה מאות תלמידות את אומנות העבודה בבצק סוכר. יוצרת, מפסלת ומעצבת מהמובילות בארץ.
רייזי בנדיקטמרים אלחדדמלכי אדלראודליה גברא
דבורי פוקסמלכי אדלר
אסתר סומךרייזי בנדיקט
רייזי בנדיקט אורית עשור
תודה שקניתם אצלינו,המשלוח בדרך אליכם
מחכה לכם ים של הנאה וחוויה נוטפת שוקולד
מחכה לכם פעילות כייפית וטעימה
אנחנו רוצים לפנק אותךב 3 מתכונים של קינוחים שווים!